Роздратування – Терезам, пізнання себе – Близнятам: гороскоп на 20 червня

А у Козорогів може з’явитися конкурент

ОВНИ

Зараз ви занадто стомлені, щоб адекватно сприймати те, що відбувається. Саме тому багато проблем здаються вам серйознішими, ніж вони є насправді.

ТЕЛЬЦІ

У вас буде дуже багато енергії. Це допоможе вирішити якусь давню проблему. Зорі запевняють, що день буде вдалим і всі питання вирішаться легко.

БЛИЗНЯТА

Роздивіться у собі щось нове, тоді й життя вам здасться цікавішим. Вам краще позиціонувати себе як людину серйозну та ділову. От у цьому напрямку й рухайтесь.

РАКИ

Це день, коли ви зможете показати себе з найкращого боку. Відмінний день для тих, хто прагне змін. У вашому оточенні з’являться люди, які зможуть полегшити вам життя.

ЛЕВИ

Вам краще ризикнути й зробити хоч щось, аби наблизитися до своєї мети. Навіть, якщо зазнаєте невдачі, ви ніколи не зможете звинуватити себе у бездіяльності.

ДІВИ

Вам варто діяти не поспішаючи, бо у звичному темпі ви ризикуєте проскочити повз щось дуже важливе. Придивляйтеся до людей і частіше озирайтеся, щоб нічого не пропустити.

ТЕРЕЗИ

Вас чекає спілкування з людиною, яка може вас роздратувати. Не поспішайте якомога швидше закінчити зустріч, бо невдовзі ця людина буде дуже потрібною вам.

СКОРПІОНИ

До всього, що стосується вашого приватного життя, підходьте з гумором. Намагайтеся зробити все можливе, щоб ніхто не зіпсував ваших стосунків із близькою людиною.

СТРІЛЬЦІ

Не варто переоцінювати свої сили - вони вам незабаром знадобляться. Відпочиньте. І не переймайтеся дрібними негараздами.

КОЗОРОГИ

У вас може з’явитися конкурент, тому пильнуйте. Будьте ніжнішими з тим, кого любите, а краще – проведіть весь цей день лише вдвох.

ВОДОЛІЇ

Будьте гнучкими, тоді вам вдасться отримати все, що хочете. Або майже все. Можливо, вам доведеться у чомусь поступитися своїми принципами.

РИБИ

На жаль, вам не вдасться зробити те, що ви собі запланували на цей день. Може відбутися щось, що трохи відкине вас назад. Але це й до кращого – у вас буде можливість ще раз продумати свій план і, за потреби, виправити помилки.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень