Шанс на збільшення прибутків – Стрільцям, очікування важливого рішення – Левам: гороскоп на 26 червня

А Близнят хтось використовуватиме

ОВНИ

Ви можете стати натхненником змін. Будьте обережними, озвучуючи чергову блискучу ідею, бо є велика ймовірність, що її втілять в життя без вашого відома.

ТЕЛЬЦІ

Нещодавно ви зійшли на кілька вершин, але тепер чомусь починаєте сповільнювати хід і сумніватися на кожному кроці. Не озирайтеся - у вас є мета, тому дивіться лише на неї.

БЛИЗНЯТА

Вас хтось використовує. Якщо це вас влаштовує, то продовжуйте у тому ж дусі, але якщо ви цьому не дуже раді, то це якраз той день, коли ви можете все змінити.

РАКИ

Ви добре уявляєте собі схему дій на найближчий час і впевнені, що вона вас не підведе. Однак, ви можете помилятися. Краще ще раз подумайте та внесіть деякі корективи.

ЛЕВИ

День не буде багатим на події. Схоже, ви проведете його в  нестерпному очікуванні якогось вкрай важливого для вас рішення.

ДІВИ

Хороший день для нових починань і змін. Змініть маршрут чи переставте меблі – навіть незначні зміни підуть вам на користь.

ТЕРЕЗИ

Вам доведеться цілий день займатися абсолютно марними, на ваш погляд, справами. Однак, невдовзі ви отримаєте за це непогану винагороду.

СКОРПІОНИ

Чекайте від коханої людини якогось сюрпризу. Найімовірніше, він буде приємним.

СТРІЛЬЦІ

Удача буде на вашому боці! Не втрачайте шанс домогтися того, про що давно мріяли. Ситуація складеться так, що у вас будуть всі можливості для збільшення прибутків.

КОЗОРОГИ

Заплануйте на цей день відверту розмову з партнером. Бесіда вдасться і допоможе вам знайти відповіді на питання, які вас дуже турбують.

ВОДОЛІЇ

Ваша зрадницька невпевненість у собі може порушити ваші плани. Розберіться у чому причина такого ставлення до себе.

РИБИ

Цього дня ви можете знайти нові рішення для старих проблем. І вони, нарешті, будуть дієвими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень