Підтримка директора – Левам, зіпсована репутація – Терезам: гороскоп на 23 червня

А Раки можуть наробити собі проблем


ОВНИ

Не виключено, що поява на вашому шляху невеликих труднощів підштовхне вас до ризикованих і навіть підступних дій. Зорі просять вас вчасно зупинитися й не піддаватися гніву та агресії. 

ТЕЛЬЦІ

У вас буде нагода реалізувати свої плани та приховані здібності. Результат дуже вас потішить. Крім того, ваші пропозиції знайдуть підтримку у керівництва. 

БЛИЗНЯТА

Розподіліть свої сили та можливості і сміливо йдіть до мети, намагаючись не проявляти зайвих амбіцій і вимогливості до оточуючих. Зверніть особливу увагу на виховання дітей, їхні захоплення і відносини з однолітками. 

РАКИ

Перегляньте договори та відносини з партнерами чи керівництвом. Можливо вам доведеться відмовитися від якоїсь ділянки роботи. Може й виникнути бажання різко змінити все, однак зорі не радять гарячкувати.

ЛЕВИ

Енергетичний підйом позначиться на вашій працездатності. Також ви отримаєте підтримку керівництва в реалізації своїх планів і відтепер зможете діяти більш наполегливо. 

ДІВИ

Всі справи, які ви розпочнете зараз, будуть напрочуд успішно розвиватися. Але пам'ятайте, що запаморочливі успіхи можуть призвести до самообману. 

ТЕРЕЗИ

Можливі події, які суттєво нашкодять вашій репутації, тому пильнуйте. Також вам необхідно остаточно розібратися у стосунках з людьми, від яких ви залежите. Але будьте мудрими та терплячими.

СКОРПІОНИ

Твереза ​​оцінка поточних подій дозволить уникнути помилок. Зараз не можна нікому розповідати про свої плани, бо можете привернути до себе увагу недоброзичливців. 

СТРІЛЬЦІ

Вам буде складно працювати, оскільки ви будете романтично налаштованими і це не даватиме вам сконцентруватися на справах і вирішувати конкретні завдання. Але якщо зберетеся, то зможете зробити все заплановане

КОЗОРОГИ

Будьте стриманими у словах, інакше зайва наполегливість може перешкодити досягнути мети. Будь-які неприємності намагайтеся сприймати філософськи і не будуйте нереальних планів на цей день.

ВОДОЛІЇ

Надмірна впевненість у собі може вас підвести. Це позначиться на службових справах і відіб'ється на ситуації в родині. 

РИБИ

Є висока ймовірність прояву нестриманості та, як наслідок, конфліктів. Не виключено, що вас чекають зміни в особистому житті. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень