Брехливі обіцянки – Овнам, ревнощі – Ракам: гороскоп на 25 червня

А Скорпіони розчаруються у тому, кому симпатизували


ОВНИ

Хтось намагатиметься переманити вас на свій бій. У хід підуть брехливі обіцянки та обман. Намагайтеся уникати сумнівних осіб і прислухайтеся до інтуїції.

ТЕЛЬЦІ

Можливі несподівані, але приємні, повороти долі. Готуйтеся до світлого періоду в житті, який варто розділити лише з найближчими, не розпорошуючи свої сили та енергію на чужих людей.

БЛИЗНЯТА

Можливі проблеми та непорозуміння в сімейних відносинах. Зараз не час з’ясовувати стосунки. Також варто відкласти відверту розмову.

РАКИ

Цього дня у вас з'явиться можливість піднятися вище службовими сходами. А ось в особистому житті не виключені ревнощі або необгрунтовані образи. 

ЛЕВИ

Несподівана звістка змусить вас переосмислити свої дії або змінити пріоритетні напрямки у роботі. Також вас чекає цікава зустріч.

ДІВИ

Несприятливий день для Дів-комерсантів, бо не виключені фінансові втрати або інші серйозні труднощі. Намагайтеся не ризикувати.

ТЕРЕЗИ

Вдалий день для подолання підступів противників, поліпшення матеріального добробуту, поїздок або справ, пов'язаних з новими контактами. Особливо добре складатимуться справи з іноземцями. 

СКОРПІОНИ

Будьте готові до того, що ваше нове захоплення не буде тривалим через розчарування або образу. Зараз не найкращий час для налагодження особистих стосунків.

СТРІЛЬЦІ

Зорі радять вам усамітнитися і на деякий час відсторонитися від світу. Години спокою вистачить, щоб повернутися до звичного ритму життя з новими силами.

КОЗОРОГИ

Несприятливі тенденції цього дня можуть серйозно вплинути на ваше уявлення про власний характер або про достоїнства партнерів. Рекомендується розірвати всі непотрібні зв'язки.

ВОДОЛІЇ

Практично все з того, що ви заплануєте на цей день, вам вдасться. А це додасть бажання ще більше працювати. Якщо зрозумієте, що ще не готові до прийняття рішення, не форсує події.

РИБИ

Ви можете неправильно розтлумачити важливу інформацію, тому все піде шкереберть. Можливі різкі зміни настрою та емоційні зриви.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень