Ракам – критика та звинувачення, Близнятам - несподівані повороти долі: гороскоп на 30 червня

А мрії Тельців почнуть втілюватися в життя

ОВНИ

Якщо переможете у собі сором'язливість і надмірну чутливість, то зможете досягти бажаного результату. Особливо пощастить в особистому житті. У той же час зорі попереджають про можливі фінансові втрати, тому пильнуйте.

ТЕЛЬЦІ

День готує вам приголомшливі новини. Схоже, те, про що ви мрієте, почне втілюватися у життя саме зараз.

БЛИЗНЯТА

Можливі несподівані повороти долі, тому зберігайте спокій і контролюйте ситуацію, яка може призвести до принципового протистояння з партнерами або друзями. Фінансове становище невдовзі покращиться.

РАКИ

Ймовірні непорозуміння на роботі. Терпець може увірватися через необгрунтовані звинувачення або критичні зауваження. Намагайтеся стримуватися, оскільки від вашої витримки буде залежати ваш кар’єрний успіх. 

ЛЕВИ

Зорі нагадують, що мрії повинні відповідати реальності, а непохитність життєвих принципів поєднуватися з гнучкістю в спілкуванні. Постарайтеся не конфліктувати на роботі, навіть якщо щось вас не влаштовує.

ДІВИ

Працюйте в міру, бо ймовірне перенапруження через різке зниження життєвого тонусу. Скоротіть контакти до мінімуму, виключіть випадкові знайомства. 

СКОРПІОНИ

Не виключено, що ваша скромність заважає вам зайняти те місце, на яке ви заслуговуєте. Будьте сміливішими й вірте в себе!

СТРІЛЬЦІ

Раптові та непередбачувані витрати негативно позначаться на сімейному бюджеті. Зверніть увагу на своє здоров'я: можливі легка депресія, нездужання, головний біль. Постарайтеся не брати близько до серця критику, оскільки зараз ви не зможете нікому нічого довести.

КОЗОРОГИ

Вас очікують помилки і розчарування в особистому житті. Проаналізуйте свої вчинки й будьте справедливими з оточуючими. Намагайтеся втриматися від претензій, навіть цілком заслужених.

ВОДОЛІЇ

Несприятливе поєднання планет може наробити вам проблем у професійній сфері. Події дня будуть розвиватися не так, як вам хотілося, може виникнути необхідність непередбачених фінансових витрат.

РИБИ

Лише обдумані дії мають шанси на успіх. У вас з'явиться бажання внести корективи в особисте життя, але зорі не радять робити це зараз. Обережність і розсудливість допоможуть вам уникнути багатьох помилок.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень