Втрата поваги – Скорпіонам, найбільш вдалий день місяця – Левам: гороскоп на 1 липня

А Козорогам потрібно відпочити

ОВНИ

Уникайте хаотичності та нервозності й не витрачайте час даремно. Все, що ви зробите зараз, має бути серйозним і вагомим. Також важливо виконувати свої обіцянки.

ТЕЛЬЦІ

Не час бити байдики та лінуватися. Зберігайте спокій і ставтеся до всього, що відбувається, філософськи, з часткою іронії.

БЛИЗНЯТА

Зараз не найкращий час, щоб відстоювати свою думку. Намагайтеся прожити день у мирі та злагоді з оточуючими, не забуваючи про тактовність. 

РАКИ

Ви будете сповнені сил та енергії - направте їх на вирішення накопичених проблем. Дійте рішуче, залишивши всі сумніви.

ЛЕВИ

Це буде найбільш вдалий день місяця. Прекрасний час для втілення в життя нових ідей. Будьте наполегливими і удача виявиться на вашому боці. Не бійтеся проявляти ініціативу.

ДІВИ

Не можна зараз ставити свої інтереси вище інтересів інших людей. Можливі приємна зустріч або довгоочікувана звістка. 

ТЕРЕЗИ

Вам буде непросто знаходити спільну мову з людьми, тому зведіть спілкування до мінімуму. Корисно позбавлятися від старих непотрібних речей і контактів. 

СКОРПІОНИ

Комерційні справи цього дня краще не проводити, оскільки це може привести до збитків. Не можна бути занадто самовпевненими, інакше ризикуєте втратити повагу і довіру оточуючих.

СТРІЛЬЦІ

Не змушуйте себе робити те, що не хочеться. День підходить для творчості, зустрічей з друзями і родичами, активного веселого відпочинку. Відмінний час для покупок і будь-яких фінансових операцій.

КОЗОРОГИ

При можливості забезпечте собі тишу і спокій. Вам необхідно відновити витрачені сили. Не дійте напролом, не поспішайте. День підходить для налагодження взаємин.

ВОДОЛІЇ

Зберігайте емоційну та душевну рівновагу, не вступайте у конфлікти та вчіться терпінню. Будьте розбірливими в контактах – надмірна довіра може зіграти з вами злий жарт.

РИБИ

Проблеми, які можуть виникнути, потрібно вирішувати відразу ж, не відкладаючи на завтра. Проведіть день активно. Беріться за нові проєкти, виступайте з пропозиціями.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень