Приємні несподіванки – Терезам, реалізація сміливої мрії – Водоліям: гороскоп на 2 липня

А Раки з дивовижною легкістю зроблять усю роботу

ОВНИ

Для тих, хто займається самовдосконаленням, настане час пожинати плоди. Цього дня ви зрозумієте, що працювали недаремно і зможете навіть покращити свої фінансові справи.

ТЕЛЬЦІ

Вас чекає день любові та взаєморозуміння. Творчі особистості зможуть реалізуватися у своїй справі і доб'ються визнання. Цей день підіб’є підсумки попереднього періоду та на деякий час звільнить від неприємностей. 

БЛИЗНЯТА

Навіть не намагайтеся проявляти наполегливість, не квапте події й не гарячкуйте. Вам треба ще трохи часу, щоб розібратися в собі і оцінити свої сили. 

РАКИ

Ви впораєтеся з усіма справами з дивовижною легкістю. Ключ до успіху – сумлінність і старанність. Також цього дня не можна відмовляти у проханнях. 

ЛЕВИ

Велика ймовірність приємної зустрічі зі старими друзями. Відносини з родичами повинні покращитися. Але не забувайте й про себе - у другій половині дня зверніть увагу на своє здоров'я, займіться спортом.

ДІВИ

Успіх буде залежати тільки від вас самих. День можуть зіпсувати спогади - колишні розчарування та образи. Намагайтеся залишити їх позаду і повністю викреслити з пам’яті.

ТЕРЕЗИ

Ви відчуєте прилив сил, тому вас зовсім не злякає те, що протягом якого вас чекає багато робочих проблем. Натомість в особистому житті вас чекають виключно приємні несподіванки.

СКОРПІОНИ

Контролюйте настрій, бо саме через ваше бурчання може погіршитися відносити з оточуючими. Не піддавайтеся на провокації та уникайте з'ясувань стосунків.

СТРІЛЬЦІ

Ви можете зіткнутися з несподіванками. Ви навіть будете здатні втратити голову, але вміння стримувати емоції виручить вас.

КОЗОРОГИ

Триває сприятливий період для розвитку особистих стосунків. Однак не забувайте ретельно все зважити, перш ніж прийняти важливе рішення, оскільки виправити ситуацію буде важко. 

ВОДОЛІЇ

Не залишайте без уваги професійні пропозиції. Але й не довіряйте їм сліпо. Ваша розсудливість допоможе вам зробити правильний вибір. Не виключено, що вам вдасться здійснити свою найсміливішу мрію.

РИБИ

День буде вдалим, якщо ви сплануєте його заздалегідь. Бурхлива фантазія та емоційна нестабільність можуть стати причиною фінансових втрат. Більше покладайтеся на інтуїцію, здоровий глузд і кмітливість. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень