Гороскоп на тиждень 28 червня - 4 липня для всіх знаків Зодіаку

Скорпіонам - любовні втіхи, а Водоліям - гроші

В липні для багатьох знаків Зодіаку відкриються нові можливості й появляться корисні знайомства, які сприятимуть досягненню поставлених цілей.

Овен

В першій половині тижня вам краще «притримати коней» й заощадити енергію для нових звершень. Краще в цей період відпочиньте або займіться самоосвітою.

 

А ось в другій половині тижня удача вас супроводжувати абсолютно у всьому. Вам в цей час по плечу будуть абсолютно будь-які завдання.

Телець

У другій половині тижня постарайтесь не квапити події й зважувати свої вчинки й слова. А ось на вихідних ви можете займатися всім тим, що приносить вам задоволення.

 

На при кінці тижня ваша продуктивність суттєво зросте, скористайтеся цим правильно. 

Близнюки

Всі важливі справи сплануйте на першу половину тижня. Не варто в цей час вирушати в дорогу чи брати відпустку, розслабитися вам все одно не вдасться.

 

В другій половині тижня у вас може бути прилив сил й енергії на нові звершення. Направте свій ентузіазм в роботу й отримаєте за це винагороду.

Рак

В першій половині тижня ви будете активні й наповнені сили та рішучості змінити щось у своєму житті. Не збавляйте «обороти» й доводьте розпочате до кінця. Ваша інтуїція – ваш найкращий помічник.  

 

В другій половині тижня вже саме час від планів переходити до дій. Також постарайтеся не з’ясовувати стосунки з коханою людиною, а краще відправитися на спільний відпочинок на вихідні.

Лев

Цей тиждень буде для вас контрастним й наповненим емоційними стрибками. То у вас все буде виходити, то все  йтиме не за планом. Постарайтеся не засмучуватися через дрібниці.

 

Зосередьтеся на своїх почуттях й інтуїції, постарайтеся бути в гармонії зі своїми відчуттями й тоді у вас все вийде.

Діва

В цей період вам краще не квапитися в прийняті рішення й не планувати нічого важливого. Постарайтеся відпочити й набратися сил, оскільки липень для вас обіцяє бути насиченим на події. Приділіть час на при кінці тижня для наведення порядку й приємної атмосфери вдома.

 

Ваша опора – це  ваші близькі, не забувайте про них.

Терези

Вам на цьому тижні слід відвідувати нові місця. Ви зможете так познайомитися з цікавими людьми, які надалі стануть вам у пригоді. У другій половині тижня уникайте конфліктів з близькими людьми й колегами. На вихідних краще зайнятися справами, які відкладали на «потім».

 

На роботі вам краще «сім раз відміряти й один раз відрізати».

Скорпіон

На початку тижня ви будете більш вразливими й чуттєвими. Не дозволяйте іншим маніпулювати вами й допікати. Також постарайтеся «не розкидатися словами й обіцянками», оскільки й самі можете ранити близьких людей.

 

А ось в особистому житті на вас чекають нові емоції й відчуття – дозвольте собі кохати й бути коханими.

Стрілець

До четверга краще вам не планувати важливих справ, а просто відпочити. В цей час можуть виникнути непорозуміння на роботі.

 

Вже в другій половині тижня на вас чекає багато приємних сюрпризів. На вихідних приділіть час коханій людині. Саме час у ваші відносини додати новизни.

Козоріг

В перші дні тижня постарайтеся усамітнитися й розібратися зі своїми відчуттями й переживаннями.

 

В другій половині тижня ви зможете реалізувати себе в роботі. Проте будьте уважні й обачні, оскільки є ризик сварок і конфліктів. На вихідних з'явиться можливість зробити вдалі покупки або щось вигідно продати.

Водолій

Цього тижня ви зможете розв'язати фінансові проблеми та знайти додатковий дохід. В особистій самореалізації вас чекає успіх й прорив. На вихідних вам краще проявити стриманість, можливий ризик виникнення конфліктів й непорозумінь.

 

В особистому житті вас очікує приємні події й емоції.

Риби

На початку тижня у вас виникне бажання втекти від всіх проблем й побути на одинці. Не сумнівайтеся у власних силах – у вас все вийде, лише повірте в себе.

 

Всі важливі зустрічі та плани краще перенесіть на наступний тиждень. А вихідні проведіть в колі сім’ї. Дайте собі можливість відпочити й займіться самокопанням. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень