Про таке не говорять вголос. Чотири знаки Зодіаку, які здатні на одностатеве кохання

Астрологи зазначають, вони емоційні й цікавляться стосунками, а не статтю

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які частіше від інших готові вступити в одностатеві стосунки. Зазначмо, що це не правило, а лише аналіз рис характеру та поведінки властивих певним знакам зодіаку.

Риби

Загадкові й схильні до нескінченного романтизму. Рибам плювати на думку інших, вони роблять те, що вважають за потрібне і просто пливуть за течією життя. Схильність до нетрадиційної сексуальної орієнтації найчастіше демонструють жінки, народжені під цим знаком. Вони слухають своє серце і роблять так, як воно їм підказує.

Телець

Найчастіше на одностатеве кохання наважуються жінки, народжені під цим сузір'ям. Тельці схильні до збереження сімейних традицій і обожнюють дітей. Можна припустити, що їхні стосунки з коханими триватимуть довго і будуть наповнені спокоєм і гармонією.

Стрілець

Вони обожнюють авантюри, пригоди й все нове. До того ж їм добре знайомий епатаж. Щоб шокувати інших і отримати такий незвичний досвід, Стрільці здатні зануритися в «вир» одностатевого кохання з головою. Їхня сміливість і здатність доводити почате до кінця може привести до того, що вони й зовсім вирішать змінити стать. При цьому в стосунках вони проявлять себе, як чуйні люди, які поважають свого партнера.

Водолій

Легко крокують по життю, не прив’язуються ані до місця проживання, ані до людей. Вони можуть вступити в одностатеві стосунки заради експерименту. Астрологи вважають, що для Водоліїв подібне кохання, скоріше, пустощі. При цьому наголошують, що Водолію ще треба зустріти кохання відповідного знаку (Близнята, Стрільці, Овни) і упевнитися в надійності партнера. Просто переконатися, що зможе прожити з коханою людиною довге і щасливе життя, незалежно від статі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень