Цим знакам Зодіаку щаститиме в липні у всьому: кохання, гроші і все, що забажають

Фортуна на їхньому боці

Астрологи прогнозують велику удачу в липні трьом знакам Зодіаку. Вони стануть справжніми улюбленцями долі.

Овен

Вас чекає в липні удача на любовному фронті. Цей час ідеально підходить для пошуку своєї другої половинки, а ще побачень й романтики. Також у фінансовій сфері вас очікують приємні сюрпризи й цікаві пропозиції по роботі.

Скорпіон

Вас в першій половині місяця так і розпиратиме від сил й ентузіазму. Можете сміливо крокувати до своєї цілі, саме в липні всі перешкоди для вас будуть під силу. В липні вам вистачить енергії на все, що для вас важливо, лише правильно сплануйте свій час.

Козоріг

Для вас в липні буде приготовано багато нових можливостей та пропозицій по роботі. Також ви зможете знайти додатковий дохід для себе. Ви отримаєте хороші результати за виконану роботу попередньо. Вам слід також пам’ятати, що окрім роботи вам слід відпочивати, а ще звернути увагу на самопочуття.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень