Зайві нерви – Близнятам, сумніви – Рибам: гороскоп на 4 липня

А Леви налагодять особисте життя

ОВНИ

Вас чекає не надто приємний сюрприз від близької людини. Ця ситуація назрівала вже давно, а тому особливо вас не здивує. Зорі радять переглянути свої стосунки та ретельно їх проаналізувати.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня ви будете дуже активними та працездатними. У вас буде безліч ідей, які можуть вивести вас на новий професійний рівень. Головне не звертати увагу на критику та заздрощі.

БЛИЗНЯТА

Ви часто нервуєте, причому, на порожньому місці. Поговоріть з людиною, яка створює вам проблеми – можливо, відверта бесіда та з’ясування відносин якось виправить ситуацію.

РАКИ

Пам’ятайте, що іноді треба прислухатися до думки оточуючих. Заховайте подалі цього дня свої амбіції та поводьтеся простіше з людьми.

ЛЕВИ

У вас є шанс зміцнити свої особисті стосунки. Проводьте більше часу зі своєю половинкою та приділяйте більше уваги її словам. Так ви зможете владнати непорозуміння, які тривалий час вас засмучували.

ДІВИ

Ви будете дуже романтичними. Візьміть від цього дня максимум задоволення та насолоди.

ТЕРЕЗИ

Це буде дуже насичений день. Будьте ініціативними, але не забувайте про холодний розрахунок у фінансових питаннях.

СКОРПІОНИ

Цього дня ви зможете позбутися значної частини своїх страхів. Ви відчуєте гармонію зі світом та людьми, які вас оточують.

СТРІЛЬЦІ

Не витрачайте часу на ті справи, які не принесуть вам перспектив у майбутньому. Визначте пріоритети й поставте свої бажання на перше місце.

КОЗОРОГИ

Вам треба навчитися чекати. Ви зможете отримати те, чого хочете, але зараз не час діяти. Невдовзі вас чекає знайомство з впливовою особою, яка допоможе у реалізації задуманого.

ВОДОЛІЇ

Це буде найбільш невдалий день тижня. Не реагуйте занадто гостро навіть на важливі події. І пам'ятаєте, що після перелому і різкого спаду обов'язково йде стрімкий підйом.

РИБИ

Ви будете легко піддаватися сумнівам. Це негативно позначиться на справах, тому відкладіть ухвалення важливих рішень. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень