Гороскоп на тиждень 05 – 11 липня для всіх знаків Зодіаку

Стрільцям – конфлікти, Рибам – робота

Астролог склав гороскоп для всіх знаків Зодіаку з 5 по 11.07. Перший тиждень липня приготував одним – роботу й кар'єрне зростання, а для інших – емоційне вигорання й відпочинок. Дізнайтеся, що саме вам пророкують зірки на цей період ↓

Овен

Ви  маєте всі шанси налагодити своє особисте життя в цей період. Постарайтеся більше спілкуватися з колегами й друзями. Будьте обережніші під час фізичних навантажень, оскільки можливі травми або погіршення самопочуття. Вам може здатися, що все йде не за вашим планом, але вже з наступного тижня ваші справи налагодяться.

Телець

Постарайтеся провести всі важливі зустрічі, підписати договори й оформити угоди, а в результаті зумієте поліпшити свій фінансовий стан. В цей час у вас буде прилив сил й енергії, правильно використайте ресурс. Вже зовсім скоро ви зможете перепочити й отримати хороше фінансове надходження за свої зусилля.

Близнюки

Вам краще не робити ніяких активних дій цього тижня. Слід відмовитися від серйозних фінансових вкладів і не приймайте важливих рішень. Зверніть увагу на своє самопочуття. Ваше здоров’я може підвести вас в цей період, будьте обережніші. Також перевіряйте отриману інформацію, вас захочуть ввести в оману.

Рак

В цей тиждень вам захочеться мінімізувати своє спілкування з людьми. Постарайтеся відпочити й створити затишну атмосферу дома.  Також ви отримаєте можливість вигідно вкласти кошти й поліпшити своє матеріальне становище. Будьте уважні та не пропустіть нові можливості.

Лев

Постарайтеся зробити всі важливі справи, поїздки, підписати контракти й провести переговори за цей тиждень. Подбайте про свою репутацію та не погоджуйтеся на авантюри чи ризиковані справи. Вам доведеться попотіти для досягнення цілі, але результат від проробленої роботи вас приємно здивує.

Діва

У вас є можливість зустріти тих, хто зможе стати вашою другою половинкою. Будьте уважні до нових знайомих. А ось якщо ви вже в стосунках, то створення затишку, домашні справи ляжуть на ваші плечі. Також в цей час можете сміливо нагадати керівництву про ваш вклад на роботі й озвучити свої плани, ідеї й амбіції.

Терези

Саме час зайнятися самоосвітою й підвищити рівень своїх знань. Також вам доведеться приймати рішення, які матимуть для вас серйозні наслідки на довгострокову перспективу. Враховуйте обставини, аналізуйте те, що відбувається, щоб зробити правильний вибір. У вас вийде налагодити свій духовний статус, матеріальний та соціальний.

Скорпіон

Ви будете готові звернути гори. Відстоюйте свої думки й ідеї, а в результаті це принесе плоди в професійній та особистій сферах. Ви зможете реалізувати задумане лише якщо проявите сої лідерські якості. Не беріться за кілька справ одночасно, краще зосередьтеся на одному й працюйте на результат. Також можете отримати несподіване надходження грошей.

Стрілець

Для вас наступає напружений період, який пройде в низці дискусій й суперечок. Постарайтеся не витрачати час й сили на людей, які цього не варті. Ваші друзі й рідні стануть вашою опорою на цей тиждень. Будьте щирі з близькими людьми й навчіться просити допомоги, подолати труднощі з однодумцями буде значно легше.

Козоріг

Все, чим ви зараз будете займатися, принесе свої плоди в майбутньому. Зовсім скоро ви зможете отримати довгоочікувану свободу й відійти від набридлої рутини. Цей тиждень буде насичений робочим графіком, і відповідальність за вчасно виконання завдань ляже на ваші плечі.

Водолій

Для вас в цей період відкриється багато нових можливостей, але будьте уважні - вам доведеться відстоювати своє «місце під сонцем». Проте можете не хвилюватися, вашим конкурентам буде не під силу вас перемогти. Сміливо крокуйте до своєї цілі й боріться за своє щастя.

Риби

Вам варто проявити свою наполегливість та працьовитість в цей період. Зустрічаючи перешкоди, не панікуйте, вирішуйте все спокійно і раціонально. Ваші досягнення можуть спровокувати заздрощі зі сторони колег чи знайомих людей. Не дайте можливість їм радіти вашим поразкам чи впливати на ваші рішення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень