Боротьба з конкурентами – Близнятам, маніпуляції – Ракам: гороскоп на 7 липня

А Рибам доля подарує шанс

ОВНИ

День буде вдалим для початку нових проєктів. Ви зможете зацікавити ними впливових знайомих, але будьте обережними у виборі покровителів.

ТЕЛЬЦІ

У любовній сфері вас на кожному кроці підстерігатимуть спокуси. У роботі концентруйтеся на чомусь одному й не намагайтеся вирішити всі проблеми одночасно.

БЛИЗНЯТА

Ви можете досягнути успіху в творчій діяльності, а також у сфері фінансів. Будьте обережні у спілкуванні з конкурентами, бо затишшя має тимчасовий характер і, можливо, саме зараз воно закінчиться.

РАКИ

Цього дня вас чекає багато приємних подій, але не втрачайте голову та не вірте всьому, що говорять оточуючі. Усю інформацію потрібно ретельно перевіряти, бо хтось намагається вами маніпулювати.

ЛЕВИ

Читайте між рядків і частіше звертайтеся за порадою до фахівців. Також стежте за витратами. І не лише своїми, а й членів родини.

ДІВИ

У вас вистачає позитиву, щоб з легкістю розібратися з усіма справами. Але не поспішайте розслаблятися, бо цього дня можливі конфлікти з колегами. Вам краще промовчати, щоб не зіпсувати з ними стосунки.

ТЕРЕЗИ

Вам хочеться сховатися від проблем, але цей день ідеально підходить для вирішення усіх питань.

СКОРПІОНИ

Ви будете налаштовані на спілкування. Вам вдасться легко налагодити контакти з діловими партнерами та новими знайомими.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня ви зможете перевершити самих себе. Зараз ідеальний час для навчання та втілення планів.

КОЗОРОГИ

Можете сміливо планувати грошові операції – день буде вдалим для вас. Романтичні зустрічі і пригоди краще відкласти на інший день.

ВОДОЛІЇ

Вчіться любити себе з усіма плюсами та мінусами. Грошовими питаннями краще займатися у другій половині дня, а ввечері вас чекає важлива і приємна зустріч.

РИБИ

Не впустіть шанс, який подарує вам цей день. Тільки не переборщіть з саморекламою. І пам’ятайте, що генії повинні бути скромними.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень