Критична фінансова ситуація – Дівам, відчуття щастя – Ракам: гороскоп на 15 липня

А сни Скорпіонів будуть віщими

ОВНИ

Вірогідні неприємні новини, які можуть вивести вас з рівноваги. Не заводьтеся – вже завтра все буде так, як треба.

ТЕЛЬЦІ

Друзі потребуватимуть матеріальної допомоги. Не бійтеся давати в борг і не хвилюйтеся - це тимчасові труднощі.  А найближчим часом зорі обіцяють фінансові надходження.

БЛИЗНЯТА

Будьте критичнішими до себе, розберіться в своїх почуттях, думках і вчинках. Використовуйте будь-яку можливість для того, щоб змінити на краще своє особисте життя. 

РАКИ

Цей день буде відзначений оптимізмом і відчуттям щастя. Зараз ви можете дозволити собі вийти за звичні рамки. Але не зраджуйте своїм принципам.

ЛЕВИ

Не сумнівайтеся у щирості тих, хто вас оточує. А от до нових знайомих придивляйтеся уважніше – є ризик, що серед них будуть недобросовісні люди.

ДІВИ

Цього дня може виникнути критична фінансова ситуація, тому постарайтеся мати резерв на випадок непередбачених витрат. Продумайте вже зараз план виходу зі скрутної ситуації. 

ТЕРЕЗИ

Сприятливий день для знайомств і відвідування нових місць. Свіжі враження потрібні вам зараз як ніколи раніше. Якщо ви знімете маску недоступності, то спілкування принесе вам масу позитивних емоцій. 

СКОРПІОНИ

Події цього дня змусять вас провести переоцінку цінностей. Ви будете здатні сконцентруватися на найменших дрібницях. Можливо, що у вас відкриється дар пророцтва, а сни будуть віщими.

СТРІЛЬЦІ

Ваша поведінка може бути непередбачуваною – ви й самі здивуєтеся. Не сприймайте занадто емоційно професійні успіхи і не вихваляйтеся ними.

КОЗОРОГИ

Вам буде важко пробачити помилки близьким людям. Постарайтеся не зганяти злість на невинних, бо це зашкодить вашій репутації і ще більше ускладнить ситуацію.

ВОДОЛІЇ

Вам треба перепочити і розслабитися. Подбайте про те, щоб у вашому меню було більше вітамінів, а навколо – менше тих, хто вас дратує.

РИБИ

Вам вдасться повністю відсторонитися від зовнішньої метушні, тому ви зможете спокійно оцінити ситуацію та ухвалити важливі рішення. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень