Завтра на сесії облради депутати вирішуватимуть, хто все ж таки сидітиме в кріслі Голови

Позачергову сесію скликав перший заступник голови Рівненської обласної ради Микола Драганчук

Нагадаємо, сьогодні окружний адміністративний суд Рівного відмовив у позові про роз`яснення своєї постанови про поновлення Володимира Ковальчука на посаді голови Рівненської обласної ради. Суддя опирався на те, що постанова про поновлення є зрозумілою і Ковальчука потрібно поновити негайно. Між тим, голови фракцій «Батьківщина» Микола Кучерук, «Конкретних справ» Богдан Файфура та представник від «БПП» Михайло Кириллов сьогодні  під час прес-брифінгу зазначили, що, незважаючи на ухвалу суду, тільки сесія має право обирати, звільняти та поновлювати на роботі свого Голову. Чим депутати завтра і займуться. Зокрема, Михайло Кириллов сказав таке:

– На нас дивляться мешканці Рівненської області і просто всі сміються. Тому просто треба посавити крапку. Нас обирали зовсім для інших цілей. Для того, щоб ми займалися ділом, а не балаканиною. Тому в цій ситуації ми бачимо наступне вирішення даної проблеми. Завтра на 15:00 буде позачергова сесія, де депутати обласної ради мають сказати своє бачення стосовно того, хто має бути головою. Більше, крім депутатів облради, ніхто не має повноважень щодо поновлення будь-кого на посаду голови.

У відповідь на ці слова визнаний судом легітимним головою Рівненської облради Володимир Ковальчук наголосив, що рішення суду є обов’язковим до виконання і не потребує скликання депутатів. Він уже сьогодні мав зареєструватися як Голова облради, проте працівників апарату, уповноважених провести таку процедуру, на роботі не було. Тому історія про боротьбу за крісло голови облради продовжиться вже завтра о 15 годині на позачерговій сесії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень