Назвали суму: Скільки заробила Klavdia Petrivna за два концерти у Києві

Сума з багатьма нулями

В команді загадкової співачки Klavdia Petrivna розповіли, скільки вдалося зібрати коштів за два дебютні концерти у столиці.

Співачка два дні поспіль виступала у Палаці Спорту в Києві.

Як повідомляє видання Forbes, загалом на два концерти 30 та 31 серпня організаторам вдалося продати 16 тисяч квитків. 

 

Klavdia Petrivna представила масштабне шоу. Вартість відвідування якого коливалася від майже 500 гривень до понад 7 тисяч грн.

Наразі точну суму ані музичний лейбл артистки Nebo Music, ані сервіс з продажу квитків Concert.ua не розголошують. Проте за підрахунками журналістів Forbes за два концерти Клавдії вдалося заробити понад 10 мільйонів гривень.

Forbes оцінив його у 10-10,5 млн грн до сплати податків – за умови, що ціни на квитки не змінювались впродовж періоду продажів. Найдешевший квиток коштував 499 грн, ціна найдорожчого – 7499 грн, – зазначили у виданні.

Можна було б припустити, що з таким доходом, гонорар співачки буде дуже великим, проте це не так.

За словами співзасновника компанії Concert.ua Дмитра Феліксова, заробіток зірки буде значно меншим або взагалі ніяким. Тому, що 10 мільйонів – це загальна сума без урахування витрат на організацію події.

- Ще зводимо всі витрати, але має такий вигляд, що значного доходу не буде, можливо, його не буде зовсім, – поділився Феліксов.

До слова, Klavdia Petrivna понад рік приховувала себе під різними масками та великими капелюхами. Шанувальники робили чимало припущень щодо справжнього ім'я співачки. Артистка відкрила обличчя під час своїх виступів наприкінці серпня.

Прихильники припускають, що це 18-річна львів'янка Соломія Опришко. Сама Klavdia Petrivna своє справжнє ім'я не назвала.

Джерело: Уніан

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень