Ковальчук має негайно повернутись на посаду голови облради

Так вирішив суд

Окружний адміністративний суд Рівного відмовив у позові про роз`яснення своєї постанови про поновлення Володимира Ковальчука на посаді голови Рівненської обласної ради. Таке рішення на сьогоднішньому засіданні озвучив суддя Андрій Сало. Каже - опирався на те, що постанова про поновлення є зрозумілою:

Варто зауважити, що ухвала суду повинна бути виконана негайно, а Олександр Корнійчук автоматично має бути звільнений. Юристи облради не відкидають, що після цього рішення буде скликана позачергова сесія облради для вирішення цього болючого питання.

Разом з тим, Володимир Ковальчук додав, що на робоче місце піде відразу після обіду. Наш кореспондент очікує на поновленого судом голову біля його кабінету.

Нагадаємо, 11 березня рівненська облрада більшістю звільнила з посади голови облради радикала Володимира Ковальчука, відразу обравши нового голову - представника фракції БПП Олександра Корнійчука.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень