Без дієт і спорту: жінка, яка схудла на 50 кг, дала 7 порад, які змінили її життя

Завдяки цим звичкам жінка змогла позбутися зайвої ваги

Жінка, що важила 160 кілограмів, змогла схуднути за 4 роки на 50 кілограмів за допомогою семи невеликих змін у своєму житті.

Як розповіла Стефані Кемерон порталу Eating Well, у 2015 році вона відправилася у навколосвітню подорож, вірячи, що це допоможе їй боротися з зайвою вагою. Однак сталося навпаки, і у 2019 році вона важила вже 160 кілограмів при зрості 165 см.

Вона розповідає, що почала з однієї корисної нової звички за раз і змогла змінити життя та схуднути на 50 кілограмів, стабільно втрачаючи по 12 кілограмів щороку.

Ось 7 звичок, які допомогли їй у цьому.

  • Вона веде пішохідний спосіб життя.
  • Вона обмежила споживання вина («не п’є калорії»), водночас не займається підрахунком калорій протягом дня, оскільки вважає, що її споживання, як правило, виправляється протягом тижня.
  • Вона готує майже всю свою їжу.
  • Вона дивиться кулінарні шоу та черпає звідти ідеї для натхнення.
  • Вона почала вирощувати власні трави, щоб завжди мати під рукою свіжу зелень для салату.
  • Вона уважно ставиться до того, що їсть або п’є після обіду і як правило обмежує себе фруктами або гарячим какао ввечері.
  • Вона зосереджується на відчуттях, а не на цифрах - не зважає на коливання ваги, натомість звертаючи увагу на фізичний стан при ходьбі, або як виглядає на ній одяг.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень