Затори на Чорновола відійдуть у минуле: у Рівному прокладають нову дорогу (ФОТО)

Роботами особисто займається керівник компанії «ЗАХІД-ТРАНСБУД» Віктор Шакирзян

Нову дорогу планують завершити вже до осені

Компанія «ЗАХІД-ТРАНСБУД» почала будівництво нової дороги, яка сполучатиме житловий масив на вул. Чорновола з вулицею Студентською.

Це дасть змогу  розвантажити проблемне перехрестя у районі басейну.

Тож у години пік рівняни зможуть діставатися на роботу і додому – без заторів, розповідає керівник компанії Віктор Шакирзян:

Керівник компанії «ЗАХІД-ТРАНСБУД» Віктор Шакирзян

Цю дорогу ми почали десь орієнтовно два місяці тому. Ще за два місяці, якщо сприятиме погода, буде завершено всі роботи. Для себе ми датою завершення всіх робіт ставимо 1 вересня поточного року, але надто поспішати не будемо, адже будувати потрібно правильно, дотримуючись усіх технічних норм та стандартів.

Віктор Шакирзян зауважує, що будівництво цієї дороги для компанії «ЗАХІД-ТРАНСБУД» свого роду - справа честі. Адже вона наочно демонструє те, як швидко та якісно можна розв'язувати подібні задачі.

Робота виконується у рекордні строки

За словами Віктора Шакирзяна, сучасне місто не може дозволити собі закривати очі на стан доріг і питання якісного автомобільного сполучення має бути у пріоритеті.

Водії, яких наш кореспондент зустрів неподалік, кажуть, що стомилися від кілометрових заторів і будівництвом дороги дуже задоволені. Відтепер їм не доведеться годинами діставатися до роботи чи дому. Тож відкриття дороги чекають із нетерпінням.

Віктор Шакирзян планує з'єднати вул. Чорновола зі Студентською, аби мешканці житлового масиву не простоювали у заторах двічі на день

Керівник будівельної компанії Віктор Шакирзян каже, що під час будівництва врахували не лише потреби автомобілістів, а й пішоходів та велосипедистів:

Після того, як ми завершимо укладати асфальт, ми облаштуємо велодоріжки і тротуари, встановимо дорожні знаки та розмітку. Цим проєктом ми хочемо показати, як повинна виглядати якісна дорога, якою можна користуватися і отримувати задоволення.  

Не забули і про велосипедистів. Для них передбачили спеціальні смуги

Варто зазначити, що будівництво дороги – повністю приватна ініціатива, яка показує, що у місті можна швидко і якісно розв'язувати проблемні питання – навіть без залучення бюджетних коштів.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень