Заразний оптимізм: три найвеселіші знаки Зодіаку

З ними й в скрутний час легше

ТЕРЕЗИ

Вкрай оптимістичний знак. Навіть у скрутний час їм вдається знайти приводи для радості й жити далі. З ними однаково комфортно і говорити, не змовкаючи ані на мить, і просто посидіти поруч мовчки. Терези обожнюють пригоди, а деколи навіть екстрим. З ними – хоч на край світу.

СТРІЛЬЦІ

Будь-яку ситуацію вони сприймають як виклик. Вони з оптимізмом йдуть до своєї мети і зазвичай досягають її. Стрільці часом продукують геніальні ідеї. Друзям це іноді видається повним божевіллям, але це тільки до того моменту, поки вони не почнуть втілювати це в життя з задоволенням.

ВОДОЛІЇ

Здається, для них не існує труднощів. Вони миттєво розв'язують будь-яку задачу й летять назустріч новим пригодам. Їм не властива депресія й смуток. Астрологи не знають, як їм це вдається, але їхній оптимізм поширюється на інших, достатньо провести разом бодай пів години.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень