Масковий режим – Близнятам, незвичні знайомства – Тельцям: гороскоп на 9 листопада

А у Терезів буде осінній настрій

ОВНИ

День, коли важливо зберігати рівновагу. Не нехтуйте ні спілкуванням з друзями, ні відвідуванням спортзалу – слідуйте своїм бажанням.

ТЕЛЬЦІ

Знайомства, які зав'яжуться цього дня, виявляться важливими, якими б незначними вони не здавалися спочатку. Навіть, якщо вам у транспорті хтось на ногу наступить - придивіться до нього уважно, незабаром ви побачите цю людину знову і вже з важливим повідомленням.

БЛИЗНЯТА

Як би не було важко – усміхайтеся й не показуйте, що вам важко. Навіть хвилинна слабкість може зіграти з вами злий жарт. Тому доведеться вдягнути маску залізної людини й не виходити з образу до самого вечора.

РАКИ

Цього дня ви можете отримати лист або запрошення, на яке зовсім не чекали. Вміст листа буде приємним, а запрошення обов’язково варто прийняти, адже воно може відкрити нову сторінку вашого життя.

ЛЕВИ

Якщо ви можете відкласти ділові переговори, то перенесіть їх. Сьогодні вони заберуть у вас надто багато сил та й не факт, що пройдуть успішно.

ДІВИ

Зараз вдалий час для самовдосконалення, наведення порядку в документах і зміцнення ділових зв'язків. Також це гарний час для того, щоб зайнятися своїм здоров'ям.

ТЕРЕЗИ

Ви сумуватимете. Меланхолійно переглядатимете старі фото, задумливо мовчатимете й усім своїм виглядом показуватимете як вам погано та сумно. Не захоплюйтеся, бо очікуваної реакції від оточуючих ви не отримаєте.

СКОРПІОНИ

Успіх буде супроводжувати тих, хто буде активним. У багатьох справах вам краще розраховувати лише на себе, тому нікого не слухайте, а довіряйте своєму досвіду та інтуїції.

СТРІЛЬЦІ

Не треба повчати колег та близьких, бо вони й самі знають, як треба працювати, що треба робити, і в чому полягають їхні обов'язки. Прагнення говорити те, що думаєте, може розгнівати людей.

КОЗОРОГИ

Настав час піти іншим шляхом, адже перевірені та відпрацьовані дії вже вичерпали себе. А нині ситуація вимагає від вас авантюризму і ризику. 

ВОДОЛІЇ

Здавалося б, у вас багато знайомих, а поговорити нема з ким. Почуття самотності – ось що відчуватимуть Водолії цього дня. Сумно, але це тимчасово. 

РИБИ

Будьте обережні, дотримуйтеся стандартів і чітко дійте за планом. Не ухвалюйте поки остаточних рішень, які стосуються ваших грошей. Незабаром ви отримаєте цінну інформацію, яка вам дуже допоможе.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень