Громадський осуд – Близнятам, лінощі – Дівам: гороскоп на 6 листопада

А Стрільців можуть приголомшити новиною

ОВНИ

Це буде досить непростий день. Особливо для особистого життя. Зараз можуть розкритися дуже неприємні речі, які ви воліли б не знати. Ваші секрети теж можуть стати надбанням громадськості і, що найгірше, другої половинки.

ТЕЛЬЦІ

Постарайтеся віддати сьогодні борги, якщо вони є, навіть якщо здається, що через це похитнеться сімейний бюджет. Нічого подібного! Все буде в порядку, а вам стане легше й спокійніше на душі.

БЛИЗНЯТА

Ваш стиль життя може здатися комусь дивним і навіть несерйозним. Однак, це не означає, що вам варто одразу ж прислухатися до цих людей – прислухатися варто лише до себе.

РАКИ

Не треба вірити всьому, що чуєте, навіть якщо інформація з, начебто, авторитетного джерела. Поки особисто не перевірите ще раз або не дізнаєтеся протилежну точку зору, не робіть жодних висновків.

ЛЕВИ

Не робіть нічого. От просто нічого. Інколи потрібно повалятися на дивані, читати книжки і головне – не думати про справи.

ДІВИ

Не плануйте чогось особливого, бо вашим планам навряд чи судилося здійснитися. Краще провести цей день у родинному колі, поруч із коханою людиною. 

ТЕРЕЗИ

Якщо будете метушитися й намагатися все встигнути, не встигнете в результаті нічого. Не поспішайте. Заспокойтеся та робіть все спокійно та вдумливо. 

СКОРПІОНИ

Якщо ви планували покупку якогось гаджета, то вирушайте в магазин саме сьогодні. Зорі впевнені, що знайдете те, що шукали та ще й за привабливою ціною. Плюс річ служитиме вам довго без жодних збоїв.

СТРІЛЬЦІ

Ви можете дізнатися несподівані та дивні новини. Це змусить вас серйозно переглянути стосунки з деякими людьми зі свого оточення. А вже в який бік – вирішувати вам.

КОЗОРОГИ

Зазвичай зібрані та діловиті Козороги цього дня все губитимуть, забуватимуть і спізнюватимуться. Не варто переживати – це лише на один день.

ВОДОЛІЇ

Цього дня не можна закривати очі на проблеми, не можна себе обманювати й вдавати, що нічого не відбувається. Якщо ви будете чесними з собою та іншими, то з усім впораєтеся.

РИБИ

Вас чекає просто нормальний день, який навряд чи чимось запам'ятається. Але пройде так, що ви зможете відпочити та розслабитися.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень