Більше грошей на новій роботі – Козорогам, підозрілі друзі – Скорпіонам: гороскоп на 3 листопада

А Стрільці будуть мудрими порадниками

ОВНИ

Не приймайте необдуманих рішень. Не варто змінювати вид діяльності або роботу, оскільки даний період цьому не сприяє. Не виключені розчарування, пов'язані з друзями.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня все сприятиме зростанню вашої популярності та авторитету. Ваша думка не залишиться без уваги керівництва. Сприятливий день для зустрічей з коханими та романтичних знайомств.

БЛИЗНЯТА

Ви зможете перебороти сумніви. Будьте готові до не зовсім доброзичливого ставлення з боку керівництва, однак ваша впевненість у собі дозволить впоратися з цією проблемою.

РАКИ

Вас чекає активний день. З'явиться можливість легко вирішити професійні питання та дещо покращити матеріальне становище. 

ЛЕВИ

Цього дня сімейні справи вимагатимуть рішучих дій. У відносинах з домашніми назріває конфліктна ситуація, тому не варто до цього доводити.

ДІВИ

Зараз ви можете з успіхом здійснювати різні торговельні угоди, навіть ризиковані - вигода забезпечена будь-який з них. Ймовірно, що вам пощастить вирішити й проблеми в особистому житті. 

ТЕРЕЗИ

Ви будете схильні ухвалювати рішення під впливом емоцій, а це може спровокувати конфлікт. Зате в любовних справах вас очікують приємні сюрпризи. 

СКОРПІОНИ

Цей день несе й позитивні, й негативні тенденції. Доля перевірить вас на марнославство та гординю. Будьте стриманими у спілкуванні. І намагайтеся уникати ненадійних осіб, навіть якщо вас пов'язувала багаторічна дружба. 

СТРІЛЬЦІ

Ви будете надзвичайно розсудливими, тому можете давати поради. Але тільки якщо вас про це попросять.

КОЗОРОГИ

Ймовірне поліпшення матеріального становища. Цілком можливо, що ви отримаєте пропозицію, яка змусить вас змінити сферу діяльності. 

ВОДОЛІЇ

Ви будете дещо агресивно налаштованими й можете вплутатися у конфлікт, тому, посилено контролюйте емоції.

РИБИ

Ймовірно, на роботі вас просто завалять справами, але засмучуватися з цього приводу не варто, оскільки ваші старання будуть помічені та винагороджені.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень