Інтимні проблеми – Дівам, психологічний дискомфорт – Козорогам: гороскоп на 30 жовтня

А Леви випромінюватимуть добро

ОВНИ

Вас не полишатиме неприємне відчуття. Може пригадатися якась прикра невдача. Щоб не захоплюватися самоїдством, займіть цей день повністю важливими справами.

ТЕЛЬЦІ

Одним з кращих рішень цього дня буде тимчасове усамітнення. Особливо, якщо невдовзі має відбутися важлива зустріч. Це дозволить вам підготуватися до неї морально.

БЛИЗНЯТА

Щось виб’є вас із рівноваги й це може повністю зіпсувати вам настрій. Зорі радять відкласти важливі справи.

РАКИ

Зараз краще утриматися від ініціатив й поспостерігати за поведінкою інших. Це дасть вам відповіді на багато питань, адже люди можуть проявити не найкращі риси своєї натури.

ЛЕВИ

Цього дня ви будете дуже чутливими до чужих проблем. Вам захочеться допомогти усім і одразу. Це може виснажити вас.

ДІВИ

Не захоплюйтеся авантюрами, бо можете вскочити у халепу. Можлива схильність до спотвореного або негативного сприйняття ситуацій, пов'язаних з інтимними стосунками.

ТЕРЕЗИ

Вам буде важко спілкуватися з коханими. Намагайтеся не конфліктувати через дрібниці й більше слухайте свого партнера.

СКОРПІОНИ

Вам доведеться змиритися з залежністю від людей чи обставин. Намагайтеся не зациклюватися на цих роздумах, краще подумайте про те, як ви можете змінити ситуацію.

СТРІЛЬЦІ

Вас цілий день буде переслідувати нав’язлива ідея. Навіть якщо вона здаватиметься вам геніальною, проконсультуйтеся з фахівцями у цьому питанні.

КОЗОРОГИ

Ви будете гостро реагувати на всі події цього дня. Психологічний дискомфорт може бути викликаний невмінням вчасно відпустити проблему або провокаціями.

ВОДОЛІЇ

Спроба внести у життя щось нове не дасть бажаного результату. Тому, як би вам цього не хотілося, доведеться змиритися зі звичною схемою.

РИБИ

Ви будете діяти спонтанно, тому намагайтеся уникати спілкування з сумнівними особами. Або беріть з собою того, хто зможе втримати вас від необдуманих рішень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень