Від жінок яких знаків Зодіаку найчастіше йдуть чоловіки

Хоч раз майже кожна пережила розрив стосунків, з яких чоловік пішов без слів чи СМС

Зради, скандали, примхи: що керує нами і заважає гармонійним стосункам?

Зорі говорять таке:

СТРІЛЕЦЬ

Серйозні стосунки у їхньому житті трапляються рідко Але якщо вже Стрільці закохаються – то будуть влаштовувати чоловіку скандали через кожну дрібницю. Тому що так цікавіше. Витримати таке готовий не кожен чоловік.

СКОРПІОН

Закохавшись у Скорпіона, чоловіки летять на крилах кохання. Але Скорпіони ці крила дуже швидко обріжуть. Буря, емоції й суцільні іскри – це тільки перше враження від знайомства з жінкою-Скорпіоном. Згодом вона почне «виносити» мозок. Чоловік тікає на інший край світу, змінює прізвище, а іноді й стать.

БЛИЗНЯТА

На перших етапах стосунків це чудова дівчина. Та згодом вона починає сумувати й тікає у невідомому напрямку.

Додому повертається за кілька місяців, наче нічого й не сталося, і знову гармонія й любов. Та мало який чоловік такі гойдалки витримує.

ЛЕВИ

Хочеш чи не хочеш, але у стосунках з Левицею будь-який чоловік перетворюється на підданого. Чоловік поруч з також дамою й сам не помічає, як стає єдиним відповідальним за кухню, прибирання й заробляння грошей на життя.

Витримують такі стосунки тільки дуже стійки чоловіки, тому що в інших від краси своєї Левиці може статися серцевий напад.

РИБИ

Спочатку може здаватися, що Риби запливли в цей список випадково. Ці піраньї можуть тривалий час приховувати свою справжню натуру, а потім з'ясується, що усе чоловіче майно вже давно переписане на неї. Переписати назад не вийде, тож чоловік тікає, щоб ще щось не втратити. Риб, між іншим, це мало засмучує.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень