Туфлі з випускного й старі журнали: Знаки Зодіаку, які нічого не викидають з дому

Й загалом неохоче прощаються з речами

РИБИ

Риби з усіма речами мають певні асоціації, спогади й емоції. Тому їм так складно прощатися з речами, навіть якщо це вже відвертий мотлох.

Риби будуть час від часу перебирати свої речі, тішитися спогадами. А якщо хтось з представників цього знаку робив вдома ремонт – то залишки будматеріалів, інструменту чи старих меблів – залишаться з ними на все життя й кочуватимуть з кладовки на балкон, у підвал і назад. Все життя.

БЛИЗНЯТА

Близнята не є великими шанувальниками порядку, що й обумовлює накопичення мотлоху навколо них. Це не сентиментальність, а скоріше любов до творчого хаосу.

Близнята свідомо накопичують старі речі. Позбуватися якихось з них вони просто не бачать сенсу.

ДІВИ

Це найбільша загадка гороскопа, адже Діви вкрай педантичні й акуратні. Але при цьому прощатися з речами вони не люблять й не вміють.

Треба віддати належне Дівам, вдома у них немає захаращеності. Секрет у тому, що Діви усе дуже охайно складають й ховають трохи далі, аби мотлоху й видно не було. Але якщо поставити за задачу, то у Діви є й туфлі з випускного, і навіть коробка від першої ляльки, а ще купа техніки, яка вже давно не працює.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень