Вирішення матеріальних проблем – Козорогам, складний вибір – Стрільцям: гороскоп на 18 жовтня

А на Дів гніватимуться домашні

ОВНИ

Зорі застерігають від великих фінансових витрат. Не виключені приховані перешкоди, розставлені вашими недругами.

ТЕЛЬЦІ

Скромність і відданість справі допоможуть здобути схвалення покровителів, а відтак – і допомогу та сприяння. Постарайтеся бути на висоті.

БЛИЗНЯТА

Комбінація, вибудувана зі сподіванням на краще, може принести лише велике розчарування. Можливе й розчарування в людині, якій ви дуже довіряли.

РАКИ

Вас переповнюватиме оптимізм. Навіть проблеми, які виникнуть цього дня, не зможуть змінити вашого настрою.

ЛЕВИ

Вам доведеться зіштовхнутися з жорсткою позицією партнерів, що змусить переглянути попередні домовленості. Готуйтеся відстоювати свої інтереси.

ДІВИ

Багатьом представникам знаку доведеться виконати великий обсяг роботи, яка, на жаль, не принесе задоволення. Ввечері можливі родинні непорозуміння.

ТЕРЕЗИ

Зорі рекомендують тверезо оцінювати реальність і не ганятися за ілюзіями. Прикро, але незважаючи на зусилля, ви не зумієте подолати всі перешкоди.

СКОРПІОНИ

Не намагайтеся перекласти свою роботу на інших – вирішуйте все самі. Так у вас буде більше шансів на успіх.

СТРІЛЬЦІ

Вибір між новими пропозиціями і старими закріпленими позиціями буде складним. Все вирішиться на вашу користь, якщо ви будете діяти обдумано та обережно.

КОЗОРОГИ

Доля створить сприятливі умови для вирішення матеріальних питань. Готуйтеся миттєво реагувати та приймати рішення по ходу справи.

ВОДОЛІЇ

Зараз не можна проявляти жадібність, зверхність і підозрілість. Довіртеся близьким людям – їхні поради та заступництво впливових осіб можуть дуже вас виручити.

РИБИ

Позитивні тенденції цього дня забезпечать успіх у справах, пов’язаних із фінансами. Важливо не метушитися й не надавати значення дрібним неприємностям.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень