Майже магія – Терезам, неприємні сюрпризи – Козорогам: гороскоп на 13 жовтня

А Леви пригадають усі образи

ОВНИ

Не перестарайтеся у роботі, уникайте перевтоми. Це буде продуктивний день, який ідеально підходить для укладання угод та інших важливих рішень.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня ви зможете отримати несподіване визнання. Це однозначно зміцнить віру в себе та покращить вашу репутацію.

БЛИЗНЯТА

Не варто скаржитися на колег. Навряд чи ви цим підвищите свій авторитет, а ось новий головний біль отримаєте.

РАКИ

Ви будете схильними до різних внутрішніх протиріч. Не з’ясовуйте відносин з коханими, не вчіть дітей жити та нікого не критикуйте. Важливі ділові переговори плануйте на першу половину дня.

ЛЕВИ

Образи, які накопичилися за останній час, сьогодні виллються назовні. Головне, не намагайтеся з’ясовувати стосунки, бо люди вже й забули про це і ви опинитеся не в найкращій ситуації.

ДІВИ

Ви можете припуститися серйозних помилок у роботі, тому будьте дуже уважними. Але не зосереджуйтеся лише на професійному, адже є ще близькі люди.

ТЕРЕЗИ

Ви зможете відновити стосунки з дорогою людиною. Це може відбутися завдяки якомусь загадковому збігу обставин, тому постарайтеся нічому не дивуватися.

СКОРПІОНИ

Якщо у вас виникнуть претензії до колег або керівництва, то скажіть про це. Але акуратно. Зараз вам буде складно контролювати емоції, тому може виникнути конфлікт.

СТРІЛЬЦІ

Якщо відчуваєте, що треба трохи перепочити, то так і зробіть. Інакше будете марудитися і сердитися весь день, а в такому настрої навряд чи вдасться нормально працювати.

КОЗОРОГИ

Вам варто бути обережними з діловими пропозиціями, бо недоброзичливці готують вам сюрпризи, про які ви навіть не підозрюєте. Уникайте авантюр, оскільки будь-який ризик може закінчитися проблемами.

ВОДОЛІЇ

Цього дня виникне дуже нестандартна, але приємна ситуація, про яку краще нікому не розказувати – не зрозуміють.

РИБИ

Починається сприятливий період для професійної діяльності. Якщо поставите перед собою конкретні завдання, то швидко виконаєте їх.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень