Сварка з керівництвом – Козорогам, неприємності через нових знайомих – Овнам: гороскоп на 10 жовтня

А Тельцям допоможе впевненість у собі

ОВНИ

Нові люди, що увійшли у ваше життя, можуть стати джерелом багатьох неприємностей. Намагайтеся не підпускати їх надто близько до себе.

ТЕЛЬЦІ

Впевненість у своїй правоті може привести до успіху у будь-якій справі. Закріпіться поки на позиціях і не претендуйте на більше, інакше ваше бажання панувати може викликати протест.

БЛИЗНЯТА

Можливі невдачі на роботі і навіть депресія через це. Цілком ймовірно, що цей тотальний песимізм змусить вас задуматися навіть над зміною сфери діяльності. Не дійте на емоціях – зорі запевняють, що незабаром усе владнається.

РАКИ

Будьте обережними, спілкуючись з родичами і близькими друзями, бо ймовірний конфлікт. Уміння прощати образи та емоційна гнучкість вирівняють ситуацію та збережуть енергію для нових звершень.

ЛЕВИ

Несподівана суперечка в колективі може загострити обстановку або вирішитися не на вашу користь. 

ДІВИ

Зорі гарантують визнання та успіх в будь-якій справі. Але тільки тим, хто керуватиметься добрими намірами.

ТЕРЕЗИ

Можливі проблеми в особистому житті. Однак, не варто брати їх близько до серця – найімовірніше це будуть просто примхи ваших коханих. Відверта розмова допоможе зняти напругу.

СКОРПІОНИ

Не виключені неприємні новини, які зможуть серйозно зіпсувати вам настрій або змусити переглянути свої відносини з деякими знайомими.

СТРІЛЬЦІ

У вас може з'явиться схильність до депресії. Причому, на порожньому місці. Ви довгий час втікали від проблем, але зараз час побути наодинці зі своїми думками та розібратися у почуттях. 

КОЗОРОГИ

Цього дня ви будете проти всіх. Вас все дратуватиме. Особливо ви будете невдоволені своїм становищем на роботі й можете спровокувати сварку з керівництвом.

ВОДОЛІЇ

Чітко визначте свою мету й не відволікайтеся на дрібниці. Сміливий вчинок допоможе вам досягти найбільш честолюбних задумів і цілей. 

РИБИ

Легковажність і потурання власним бажанням стане причиною непорозумінь з коханими. Збавте оберти! І більше довіряйте своїм партнерам.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень