Несподівані гроші – Ракам, надмірна підозрілість – Овнам: гороскоп на 15 жовтня

А Діви покажуть характер

ОВНИ

Вам потрібно боротися зі своєю підозрілістю. Цього дня ви можете роздути з мухи слона, чим скривдите близьких і спровокуєте конфлікт. Миритися доведеться довго…

ТЕЛЬЦІ

Ви зможете вирішити давню проблему, яку вважали безнадійною. Просто відпустіть ситуацію і рішення прийде саме. Також звертайте увагу на дрібниці – у такий спосіб Всесвіт даватиме вам підказки.

БЛИЗНЯТА

Займіться чимось приємним. Вам потрібно відволіктися від роботи та тяжких думок. Час з найближчими – це саме те, що треба.

РАКИ

Вас чекає несподіване фінансове надходження. Можливо, хтось поверне вам борг, про який ви вже й забули.

ЛЕВИ

Мисліть тверезо. Цього дня вам доведеться приймати рішення, яке вплине на все ваше подальше життя. Зараз емоції потрібно вимкнути й аналізувати усі варіанти.

ДІВИ

Ви будете з ентузіазмом відстоювати свою позицію та вперто доводити правоту. Це мало б роздратувати оточуючих, але ні – вони будуть зачаровані вашою здатністю проявляти характер.

ТЕРЕЗИ

Займіться своїми внутрішніми переживаннями. Можливо, ваші почуття змінилися. Подумайте про це.

СКОРПІОНИ

Цього дня не варто йти на прямий конфлікт. Продумайте свої плани на майбутнє. Це важливо, бо невдовзі у вас з'явиться шанс їх реалізувати.

СТРІЛЬЦІ

Хтось небайдужий потребуватиме вашої допомоги. Відкладіть усе й приділіть час цій людині.

КОЗОРОГИ

Задумайтеся над тим, у якій сфері свого життя ви відчуваєте напругу. Над цим потрібно серйозно попрацювати, бо зараз є можливість все змінити на краще.

ВОДОЛІЇ

Вам доведеться контактувати з не дуже приємними людьми, але саме вони стануть причиною покращення вашого життя. У стосунках з коханою людиною час повернути романтику.

РИБИ

Зараз можна сміливо братися за будь-які справи. Але не забудьте залучити до цього процесу своїх коханих, оскільки спільна діяльність згуртує вас і зміцнить стосунки.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень