Параноїки, з якими важко жити: Назвали найбільших ревнивців за знаком Зодіаку

Виправити їх неможливо, тільки змиритися

Серед знаків Зодіаку є справжні параноїки, які безпідставно чіпляються до своїх партнерів, звинувачуючи їх у невірності. Жити з ними дуже важко, адже іноді вони можуть навіть переслідувати свою кохану людину.

Пропонуємо вам ознайомитися з переліком найревнивіших.

Овен

Овни дуже рідко зраджують, тому дуже бояться бути зрадженими. Вони можуть влаштувати стеження за людиною, зібрати докази, а потім влаштувати гучний скандал. Якщо все підтвердиться, уникнути розлучення не вдасться, пробачати зраду Овни не вміють.

Телець

Тельці дуже прямолінійні люди, вони завжди знають, чого хочуть і чого точно не бажають. Свого партнера вони ревнують таємно, але завжди перевіряють, де і коли людина перебувала. Якщо Тельці спіймають на зраді, свій гнів вони спрямують на коханця чи коханку. Потім вони просто мовчки підуть і більше не повернуться у ці стосунки.

Рак

Недовірливі Раки кажуть, що дружби між чоловіком та жінкою не існує. Тому всі особи, які контактують із їхнім партнером, або партнеркою – потенційні коханці. Щасливо жити з Раками непросто, адже вони постійно говорять про ревнощі. Іноді такою поведінкою вони самі штовхають свою половинку у чужі обійми.

Лев

Леви вважають, що ревнощі не про нього. Вони переважно обирають собі слабших партнерів, аби ніби своєю любов’ю буквально душити його. Про власний простір і межі обранцям Левів варто забути, бо тоді їх зразу запідозрять у зраді і влаштують скандал. Винним у цій ситуації звісно ж буде той, кого підозрюють, а не той, хто у всьому бачить зраду. Обираєте собі Лева, пам’ятайте, що для збереження стосунків вам доведеться звітувати про усі свої кроки. Зауважимо, що самі Леви часто скачуть у гречку, але роблять це філігранно, так що не підкопаєшся.

Джерело: lifestyle.today

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень