Запаморочливі романи – Тельцям, ризик нервового зриву – Дівам: гороскоп на 8 жовтня

А Терезам запропонують легкий підробіток

ОВНИ

Зорі радять діяти наполегливо та з розмахом. Не відмовляйтеся від нових справ, навіть якщо вони здадуться вам малоперспективними. Ймовірно, будуть цього дня й незаплановані витрати, але вкладені гроші окупляться сторицею.

ТЕЛЬЦІ

Сприятливе розташування зірок забезпечить успіх в будь-яких справах. Жінки-Тельці будуть здатні запаморочити голову кому завгодно, проте підвищена вимогливість і примхливість можуть стати перешкодою для продовження стосунків.

БЛИЗНЯТА

За можливості не беріть участь у спільних проєктах. Існує небезпека непорозуміння з близькими.

РАКИ

Ваша активність помітно знизиться. Сварки та взаємні образи можуть розвести вас з партнером у різні боки, тому вияснення стосунків краще відкласти.

ЛЕВИ

Несподівана звістка порушить душевну рівновагу або ускладнить взаємини у вашій родині. Від вас потрібно буде немало красномовства, щоб переконати домашніх.

ДІВИ

Справа, якою ви займаєтеся, може закінчитися великим скандалом, тому подумайте про наслідки, перш ніж діяти. Розбіжності в сім'ї можуть призвести до нервових зривів.

ТЕРЕЗИ

Вам вдасться знайти легкий підробіток і швидко покращити свої фінансові справи. Намагайтеся не шукати собі пригод через емоційні переживання або монотонність життя.

СКОРПІОНИ

Будьте обережні в обіцянках або у справах, пов'язаних з укладенням довгострокових договорів.

СТРІЛЬЦІ

Вам вдасться зав'язати кілька нових знайомств, які допоможуть у майбутньому. Уміння зіграти будь-яку роль і залучити потрібних людей до виконання своїх завдань, забезпечать визнання та успіх. 

КОЗОРОГИ

Здатність до імпровізації дозволить вам встановити необхідні зв'язки. А ось рішучість і непохитність можуть наробити вам проблем, тому не перестарайтеся.

ВОДОЛІЇ

Вам вдасться перемогти в собі страх і сумнів, однак не варто йти до мети обхідними шляхами. Зорі радять проявляти більше рішучості.

РИБИ

Ви будете на диво врівноваженими і підкорятиметеся усім загальноприйнятим нормам. День сприятливий для налагодження атмосфери в сім’ї.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень