Не подарунок: п’ять найскладніших чоловічих характерів за знаком Зодіаку

Зжитися з такими ой як не просто

ОВНИ

Ніколи не впевнені, що вони обрали саме ту «правильну» жінку. Постійно шукають у ній недоліки, накопичують свої спостереження, а потім в один день як з відра ллють цей негатив. Чекати вибачення від таких – марно. 

РАКИ 

Відверто ненавидять відповідальність. Раків зазвичай обирають дуже самостійні жінки, з якими Раки живуть як у Бога за пазухою. До речі, ревнощі Раків можуть будь-кого довести до божевілля.

ДІВА

Суперечливі, розумні й занудні. Діви доволі терплячі, але легко ображаються. Зазвичай пізно одружуються, адже не довіряють своїй половинці, а ще доволі ревниві.   

КОЗОРОГИ

Їхній складний характер - результат самолюбства і вразливості. Вони регулярно будуть діймати свою другу половинку. А от похвали від них – не дочекаєшся. 

ВОДОЛІЙ

Вони обожнюють псувати всім життя і фантазувати про своїх обраниць найстрашніші речі. Діставати своїх дам Водолії можуть щодня і нескінченно довго, і роблять вони це з іскрою. Водолії готові весь час вигадувати щось новеньке й ніколи не повторюються у своїх претензіях.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень