Початок нових стосунків – Тельцям, популярність – Козорогам: гороскоп на 2 жовтня

А Рибам краще практикувати щирість

ОВНИ

Ви будете занадто стриманими, а це може призвести до конфліктів з коханими. Найімовірніше, все через велике перенавантаження. Спробуйте пояснити це партнеру.

ТЕЛЬЦІ

Ви будете приємно здивовані подіями цього дня. Можливе возз’єднання з партнером або початок красивого роману. Фінансові справи також матимуть успішне рішення.

БЛИЗНЯТА

Ви готові віддати усе тим, кого любите, однак зараз в особистому житті рекомендується помірність.

РАКИ

Вас засмутить поведінка когось із близького оточення. Це може бути прояв зневаги, або навпаки, надмірна душевність. Придивіться до цієї людини ретельніше й спробуйте віддалитися від неї.

ЛЕВИ

Будьте обережними у спілкуванні з малознайомими людьми. Якесь ваше необережне висловлювання можуть використати проти вас.

ДІВИ

Ви можете відчути байдужість з боку партнера. Не накручуйте себе й прямо запитайте про те, що вас непокоїть. Не дозволяйте песимізму зіпсувати ваш день.

ТЕРЕЗИ

Не намагайтеся розгадати чужі таємниці. Це невдячна справа й ви лише витратите свій час. Зараз краще зосередитися на собі, домашніх справах і захопленнях.

СКОРПІОНИ

Ваша довірливість може призвести до проблем. Не варто ні з ким ділитися важливими новинами та своїми переживаннями.

СТРІЛЬЦІ

Вашим головним завданням буде боротьба з негативними думками. Як тільки ви позбудетеся зайвого, то одразу ж відчуєте неабияке полегшення.

КОЗОРОГИ

Ви справите на когось незабутнє враження. Через таку популярність ви можете втратити відчуття реальності, тому будьте розсудливими та правильно розставляйте пріоритети.

ВОДОЛІЇ

Стежте за своїм настроєм і уникайте гніву та роздратування. При бажанні ви можете достукатися до того, кому давно симпатизуєте.

РИБИ

У коханні вам потрібно продемонструвати вірність, а не викликати ревнощі в обранця. Не бійтеся, що це зіграє проти вас – найімовірніше, вашу щирість оцінять і відплатять сторицею.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень