Заздрощі – Левам, давні образи – Близнятам: гороскоп на 29 вересня

А Скорпіонам помотає нерви керівництво

ОВНИ

Зараз головне – робити все швидко і не відволікатися, тоді встигнете те, що хотіли, й результат буде відмінний. А ось у стосунках з коханими можуть виникнути серйозні непорозуміння і якщо ви не поступитеся, все закінчиться дуже сумно.

ТЕЛЬЦІ

Ваша впертість може зіпсувати день. Зрушити вас з місця буде неможливо. Нікому.

БЛИЗНЯТА

Не треба згадувати давні образи. Відпустіть минуле, забудьте або хоча б не згадуйте при кожній нагоді, бо однаково нічого не зміните, а лише зіпсуєте настрій і собі, і тим, хто поруч.

РАКИ

Цього дня доведеться зайнятися необхідною і важливою справою, яка вам не до вподоби. Зате це дасть цілком виправданий привід побурчати досхочу й ніхто навіть слова не скаже, бо всі зрозуміють і увійдуть у ваше становище.

ЛЕВИ

Зорі нагадують, що заздрість – почуття погане. Однак впоратися з собою буде дуже важко, бо усюди вам ввижатиметься життєва несправедливість. 

ДІВИ

Дотримуйтеся правил. В усьому. І знайте міру. Лише так у вас буде шанс на успіх.

ТЕРЕЗИ

Прислухайтеся до свого організму, а в разі головного болю постарайтеся якомога швидше звернутися до фахівця. Не нехтуйте своїм здоров’ям.

СКОРПІОНИ

Доля влаштує вам випробування на швидкість. Зараз все доведеться робити набагато швидше, ніж зазвичай. А справ буде чимало, адже керівництво часто змінюватиме свою думку і ваші плани.

СТРІЛЬЦІ

За що б ви не бралися, все може піти не так. Навіть телефон розрядиться у найбільш невідповідний момент. Тому нічого важливого планувати не варто.

КОЗОРОГИ

Коли востаннє ви проходили медичне обстеження? Якщо вже й згадати не можете, то не дивуйтеся, якщо організм дасть збій.

ВОДОЛІЇ

Не ігноруйте запрошення, навіть якщо заходи здадуться вам нудними. Підіть не задля розваги – зараз є нагода завести потрібні знайомства.

РИБИ

Якщо не розставити пріоритети й намагатися осягнути неосяжне, то наслідки будуть печальними. Не женіться за всім одразу, навіть якщо здасться, що ви можете отримати усе.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень