Магічна похвала – Тельцям, хвиля сумнівів – Близнятам: гороскоп на 23 вересня

А Терези можуть непогано заробити

ОВНИ

Є речі, про які краще не питати. Ось і сьогодні, перш ніж почати з'ясовувати подробиці, подумайте, чи не поставите ви людину в незручне становище? І взагалі, чи потрібна вам інформація про чужі проблеми? 

ТЕЛЬЦІ

Похвала керівництва завжди приємна, а наприкінці робочого тижня, коли сил майже не лишилося, діє просто магічно. Тепер головне, щоб у колег не виникло враження, ніби ви вислуговуєтеся перед начальством.

БЛИЗНЯТА

Вас може захлеснути хвиля сумнівів. Сприймайте все, що відбувається як випробування, яке потрібно гідно пройти. 

РАКИ

Дали слово – тримайте. Навіть якщо категорично не хочеться, з'явилися інші плани чи є ще якась поважна причина. Потрібно зробити те, що ви обіцяли, інакше вам просто перестануть довіряти.

ЛЕВИ

При втіленні своїх планів та ідей у ​​вас вистачить розуму, сил, витримки і навіть везіння. Утримайтеся від вживання алкогольних напоїв у компаніях, де є ймовірність виникнення серйозних конфліктів.

ДІВИ

Постарайтеся встати раніше і взятися за справи якомога швидше. Діяти зараз потрібно чітко, швидко та строго за схемою.

ТЕРЕЗИ

У вас буде можливість непогано заробити. Все залежатиме виключно від вашого бажання. Пожертвуєте вільним часом – отримаєте відмінну винагороду.

СКОРПІОНИ

Бережіть здоров’я, бо застуда ходить зовсім поруч. Якщо відчуєте навіть найменше нездужання, то одразу ж зверніться до фахівця.

СТРІЛЬЦІ

Неприємність, з якою ви можете зіткнутися цього дня, криється в особистих стосунках. Спробуйте знайти компроміс і відновити мир і спокій. 

КОЗОРОГИ

Пам'ятайте, що варіант «найкращий захист – це напад» спрацьовує не завжди. Як, наприклад, сьогодні.

ВОДОЛІЇ

Вам потрібно реально оцінювати свої можливості. Може здатися, що зараз ви впораєтеся з будь-яким завданням, і тому почнете брати на себе занадто багато відповідальності і справ. А це може позначитися на здоров'ї. 

РИБИ

Постарайтеся не давати обіцянок. Обставини можуть скластися так, що вам складно буде їх виконати, причому з незалежних від вас причин. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень