Претензії керівництва – Дівам, легкий заробіток – Водоліям: гороскоп на 20 вересня

А Риби можуть змінити минуле

ОВНИ

Не бійтеся взяти на себе більше роботи – у вас є сили і ви впораєтеся з усіма завданнями. А таку вашу працездатність точно помітить керівництво.

ТЕЛЬЦІ

Зараз сприятливий період для вирішення сімейних і особистих питань. Але варто тримати емоції під контролем, щоб ще більше усе не заплутати.

БЛИЗНЯТА

Аби не зашкодити здоров’ю потрібно виконувати роботу порційно. Не варто звалювати на себе все й намагатися вирішити усі питання за один день.

РАКИ

Ви потребуватимете спокою та затишку. Тільки в такій атмосфері ви зможете плідно попрацювати й вирішити важливі питання.

ЛЕВИ

Вам доведеться проявити характер, аби відстояти свою точку зору. Це буде непростий день, але якщо ви покажете свій стрижень, то це принесе вам хороші перспективи у майбутньому.

ДІВИ

Цього дня своїми претензіями вам полоскоче нерви ваше керівництво. Однак не приймайте поспішних рішень, бо переграти ситуацію не вдасться.

ТЕРЕЗИ

Більше уваги приділіть сім'ї та приватному життю. Можуть погіршитися стосунки, якщо впустити потрібний момент. Зараз дуже важливо відверто говорити зі своїм обранцем.  

СКОРПІОНИ

Ви можете почуватися самотніми та навіть ображатися на своє найближче оточення. Однак не забувайте, що люди не вміють читати ваші думки і вчіться висловлювати свої бажання усім зрозумілим способом.

СТРІЛЬЦІ

Проявіть гнучкість, оскільки ваші плани змінять певні обставини. Життя внесе свої корективи й ваші цілі трохи посунуться у часі.

КОЗОРОГИ

Ви можете відчути брак внутрішніх сил та енергії. Аби відновити свої енергетичні запаси спробуйте відволіктися на щось зовсім інше. Допоможуть і фізичні навантаження.

ВОДОЛІЇ

Успішними будуть усі фінансові справи. У вас з’явиться шанс легко заробити непогані гроші. Найімовірніше, вам запропонують підробіток.

РИБИ

Це прекрасний день, щоб переграти те, про що шкодуєте. І обов’язково зробіть висновки на майбутнє.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень