Провокації – Водоліям, неймовірна працездатність – Рибам: гороскоп на 16 вересня

А Діви можуть зміцнити свої позиції на роботі

ОВНИ

Зараз потрібно бути особливо уважними. Особливо в роботі з документами. Попросіть колег ще раз переглянути всі папери (навіть якщо прочитали їх тричі), аби уникнути помилок.

ТЕЛЬЦІ

Ви будете вразливими й не надто довірятимете людям. Все сказане прийматимете на свій рахунок і робитимете хибні висновки. Словом, ви хапатиметеся за будь-яку можливість образитися.

БЛИЗНЯТА

Вам категорично не захочеться нічого робити, але якась подія стане для вас непоганою мотивацією. Найімовірніше, вона матиме фінансовий присмак.

РАКИ

Навіть якщо вам дуже хочеться витратити трохи грошей – не варто цього робити. Бо замість «трохи» ви витратите набагато більше.

ЛЕВИ

Вам доведеться нагадати оточуючим про те, хто на вашій території головний. Доведеться вдатися до не дуже популярних і не найприємніших заходів, але справедливість ви відновите.

ДІВИ

Не думайте про роботу - робіть її. Намагайтеся не відволікатися на довге кавування чи довгі розмови. Цього дня у вас є шанси закласти міцний фундамент своєї кар’єри.

ТЕРЕЗИ

Намагайтеся промовчати, навіть якщо дуже хочеться висловити в очі співрозмовнику все, що ви про нього думаєте. Просто посміхніться – повірте, це спрацює набагато краще.

СКОРПІОНИ

Не дуже вдалий день. А все тому, що від самого ранку все піде шкереберть і це вас дуже роздратує. А коли Скорпіон сердиться, то через що страждають і колеги, і рідні.

СТРІЛЬЦІ

Звичайний день, звичайні справи… Але ось рішення питань ви знайдете не зовсім банальні. Ваша фантазія здивує багатьох.

КОЗОРОГИ

Ідеальний день для вирішення робочих справ, які накопичилися за останній час. Те, що тягнулося місяцями раптом набуде форми та стане зрозумілим. 

ВОДОЛІЇ

Вас відверто провокуватимуть. Намагатимуться вивести на відверту розмову та підловити на слові. Але всі ці спроби будуть марними, оскільки ви будете дуже акуратними й мудрими.

РИБИ

Вам захочеться попрацювати. І не просто так – а з подвоєною силою. Ваші енергійність, активність і завзятість надихнуть і оточуючих на великі справи. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень