Непорозуміння з рідними – Левам, все від коханих – Тельцям: гороскоп на 12 вересня

А Терезам потрібно урізноманітнити стосунки

ОВНИ

Хтось може спробувати втягнути вас у конфлікт, до якого ви не маєте найменшого відношення. Впирайтеся щосили. І займайтеся виключно своїми справами, які дадуть гідний фінансовий результат.

ТЕЛЬЦІ

Можете сміливо просити у ваших коханих що завгодно. Однак для того, щоб прохання мали ефект і призвели до бажаних наслідків, потрібно ретельно продумати розмову, щоб не помилитися у дрібницях.

БЛИЗНЯТА

У вас буде багато спокус, але зосередьтеся на тому, що запланували зробити. Проявіть силу волі.

РАКИ

День буде наповнений різними не зовсім стандартними ситуаціями, які можуть вас спантеличити. У жодному випадку не давайте волю емоціям.

ЛЕВИ

У вас можуть виникнути невеликі непорозуміння у спілкуванні з рідними. Пам'ятайте, що вони теж люди – зі своїми проблемами, бажаннями та мріями.

ДІВИ

Ви знайдете причину, щоб нічого не робити цього дня. Ваш організм підказує вам, що йому варто перепочити.

ТЕРЕЗИ

Будьте оригінальнішими у прояві своїх почуттів, інакше ваша половинка може з вами занудьгувати. Спробуйте зробити щось незвичне та несподіване.

СКОРПІОНИ

Коханим терміново захочеться обговорити з вами якісь питання. Спробуйте зробити це якомога швидше, але намагайтеся не просто слухати, а почути свого співрозмовника.

СТРІЛЬЦІ

Не проєктуйте робочі негаразди на сім’ю та близьких. Так ви можете погіршити ситуацію і невдовзі вам доведеться просити вибачення. Спробуйте навпаки бути ніжнішими з людьми, яких любите й шануєте.

КОЗОРОГИ

Ви дуже хочете отримати бажане й готові заради цього на все, навіть на обман. Однак не забувайте, що з цими людьми вам доведеться ще не один раз зустрічатися й тримайте свої бажання в рамках дозволеного, щоб потім не довелося червоніти.

ВОДОЛІЇ

Зорі радять зупинитися на деякий час, аби обдумати свою поведінку та вчинки. Було б добре записати усі ваші плани на папері або порадитися з фахівцями.

РИБИ

Ви відчуєте нестабільність в особистих стосунках. Намагайтеся подолати прагнення керувати, бо надлишок вашої енергії може злякати оточуючих. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень