Грошова повня: Кому 10 вересня нечувано пощастить з грошима

Астрологи назвали щасливчиків

Повний місяць сприятливо впливає на фінансове становище знаків Зодіаку. Та повня 10 вересня щастя принесе не всім. Найбільше у плані фінансового добробуту пощастить лише представникам 4 знаків Зодіаку.

Риби

Після тривалої «темряви» в плані грошей, у вас в гаманці нарешті буде поповнення. Зірки обіцяють вам премію або надбавку. 

Леви

Їм пощастить в першу чергу. У їхньому житті гроші можуть з’явитися з того боку, з якого вони навіть не чекали. 

Терези

У представників цього знака Зодіаку у вересні може з'явитися покровитель, який буде обдаровувати розкішними подарунками й давати гроші. Можливо, саме в повний місяць 10 вересня він вирішить проспонсорувати усі ваші бажання. 

Стрільці

Найближчим часом вони можуть оформити вдалу угоду, за результатами якої з’являться гарні гроші. Найкраще вкласти ці кошти у якусь справу. Це в перспективі принесе вигідну «відповідь».

Водночас варто пам’ятати про важливість не підписувати документів та не ухвалювати важливих рішень до завершення фази ретроградного Меркурія (2 жовтня і два дні після). 

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень