Названі головні щасливчики вересня: пощастить чотирьом знакам Зодіаку

Вересень обіцяє удачу кільком знакам Зодіаку

Початок осені буде позитивним для чотирьох знаків зодіаку. Астрологи кажуть, що найбільше приємних подій у вересні очікують на Овнів, Левів, Дів та Терезів. Їм зірки обіцяють успіх і любові, і в кар’єрній сфері.

Овен

Овни зможуть реально відчути, як їм щастить. Вони зможуть все встигати та завести корисні знайомства. До кінця Овнів чекають вигідні фінансові угоди, можливе підвищення і збільшення зарплати. Проте у цей період варто уважно стежити за станом свого здоров’я.

Лев

Леви у вересні розбагатіють. Можете сміливо починати нові проєкти, енергії вистачить на все! Намагайтеся перебувати цього місяця в колективі і не бійтеся звертатися за порадою до друзів. Вересень найсприятливіший перехід на нову роботу й старт проєктів.

Діва

У вересні Дів чекає солодкий період особистих відносин. Зірки обіцяють яскраві подорожі, незабутні романи та експерименти з іміджем. Романтична сфера життя потішить приємними сюрпризами. Крім любовних успіхів є всі шанси досягти успіху і в матеріальному плані. Проте цього місяця тримайте таємниці у секреті і не довіряйте їх подругам, оскільки можлива зрада.

Терези

Вересень подарує Терезам поїздки і розширення горизонтів. Цього місяця зміна місця проживання, еміграція та навчання за кордоном принесуть успіх. У вересні ви зможете зустріти мудрих учителів, а багато старих проблем несподівано зникнуть. 

Джерело: Главред

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень