Премія – Рибам, заздрісники – Дівам: гороскоп на 31 серпня

А ідеї Близнят можуть нахабно вкрасти

ОВНИ

Вам потрібно трохи урізноманітнити своє життя, бо ви застрягли на маршруті робота-дім. Не бійтеся озвучувати свої ідеї та не відмовляйтеся одразу від цікавих пропозицій.  

ТЕЛЬЦІ

Ви будете в центрі уваги. Але остерігайтеся пліток - інтриганів навколо вистачає, та й ваш успіх комусь не дає спокою.  

БЛИЗНЯТА

Обережно, бо вашими ідеями цікавляться не тільки партнери, але й конкуренти. Тому, добре думайте що й кому ви говорите. Цього дня через давніх знайомих може постраждати ваша репутація.  

РАКИ

Щоб розібратися з деякими питаннями вам доведеться задіяти усі свої дипломатичні прийоми. Можливе поліпшення у фінансовій сфері, але планувати грандіозний шопінг ще рано. Не виключені вигідні угоди з давніми і перевіреними партнерами.

ЛЕВИ

Вам доведеться забути про особисті потреби і повністю зануритися у роботу. Цього дня ви можете закласти фундамент свого професійного зростання.

ДІВИ

Не бійтеся братися за складні та заплутані справи – у вас все вийде. Але будьте обережні, тому що вашими успіхами зацікавляться заздрісники. Особливої школи від них чекати не варто, але настрій можуть зіпсувати.  

ТЕРЕЗИ

Цей день налаштує вас на позитивний лад. Чимало проблем вирішиться дуже легко, а близькі люди потішать чимось приємним. Буде шанс налагодити взаємини з колегами.

СКОРПІОНИ

Вас чекає багато цікавих занять. Вам вдасться укласти кілька вигідних угод. Також ви познайомитеся з приємною та впливовою людиною, яка може допомогти вам у майбутньому, але не квапте події й приймайте лише обдумані рішення.

СТРІЛЬЦІ

Попит на ваші таланти зросте, але й вимоги стануть жорсткішими. Не соромтеся висловлювати свою думку - від помилок ви, звичайно, не застраховані, але компаньйони оцінять і натиск, і впертість.

КОЗОРОГИ

Не шукайте неприємностей там, де їх немає - цей період сповнений сюрпризів, хоча ви й чекатимете підступу. Жодних закулісних ігор не передбачається і вас чекає приємний день.

ВОДОЛІЇ

Цього дня вам доведеться боротися з суперниками. Ситуація в особистому житті буде непростою й заплутаною. День підходить для того, щоб чітко зрозуміти чого ви хочете та як цього досягти.

РИБИ

Ви так серйозно й грунтовно підходите до вирішення службових питань, що начальство вирішить вас заохотити – чекайте премії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень