Коштовний подарунок – Рибам, серйозні зміни – Овнам: гороскоп на 27 серпня

А Стрільці можуть зробити велику помилку

 

ОВНИ

Доля готує вам зміни вселенського масштабу. Вони стосуватимуться особистого життя, але ніхто не знає, до чого це в результаті призведе.

ТЕЛЬЦІ

Найкраще, що ви можете зробити цього дня – просто відпочити. Достатньо буде кілька годин провести з книгою і ви відчуєте, що знову наповнюєтеся енергією й готові підкорювати нові вершини.

БЛИЗНЯТА

Ви у своїй уяві створили ідеальну картину, в яку повинен вписатися і ваш партнер. Але він зовсім інший. Як би не було боляче – відкрийте очі.

РАКИ

Якщо вас мучить відчуття невдоволення, то цього дня у вас буде шанс його позбутися. Тільки не робіть це кардинальним способом.

ЛЕВИ

Ви будете надто тривожними й в усьому вбачатимете щось нехороше. Зорі заспокоюють: насправді, це переживання  перед прийдешніми змінами на краще.

ДІВИ

Цього дня вирішиться ситуація, яка давно вас турбує. Розібратися з нею раніше не вийшло, хоча ви й доклали зусилля. Сьогодні ж все відбудеться навіть без вашого втручання.

ТЕРЕЗИ

За яку б справу ви не взялися, все буде виходити не дуже добре. Тому краще й не намагатися робити щось важливе.

СКОРПІОНИ

Якщо ви нещодавно вступили у нові стосунки, то повинні бути особливо обережними у спілкуванні зі своїм обранцем. Ваш зв'язок ще дуже тонкий і ваш натиск може його пошкодити.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня зібратися з силами буде непросто. Уникайте емоційного та фізичного перенавантаження, а також неприємних людей. І не давайте в борг, бо це буде велика помилка й своїх грошей ви більше не побачите.

КОЗОРОГИ

Вам потрібно посилено контролювати свої емоції. Вони цього дня будуть зашкалювати. Ви можете зробити боляче людині, яка залежить від вас.

ВОДОЛІЇ

Вам буде вдаватися майже все. Ви перебуваєте на піку можливостей. Сміливо починайте реалізовувати свої найсміливіші плани.

РИБИ

Ви відчуєте себе іменинником – хтось зробить вам дуже коштовний подарунок. Причому, ця людина нічого не проситиме натомість.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень