Винагорода – Стрільцям, звинувачення – Ракам: гороскоп на 24 серпня

А Близнята зможуть зітхнути з полегшенням

ОВНИ

Зараз прекрасний час для інтимного спілкування. Випадкове знайомство може з часом перерости у тривалі гармонійні стосунки. 

ТЕЛЬЦІ

Зорі обіцяють реалізацію давнього задуму. Не виключений невеликий фінансовий успіх, пов'язаний із виграшем або подарунком.

БЛИЗНЯТА

Вам вдасться успішно вирішити наболілу проблему. Цьому сприятиме збіг обставин і допомога впливових осіб.

РАКИ

Можливі непорозуміння з колегами через вашу надмірну активність. Товариші по роботі можуть звинуватити вас у підлабузництві, тому не варто надто часто пересікатися з керівництвом.

ЛЕВИ

Якщо посилено працюватимете над собою, то вам вдасться покращити кар’єрну ситуацію. Однак через вашу зайнятість можуть виникнути конфлікти вдома.

ДІВИ

Цього дня ви зможете завоювати прихильність дуже особливої для вас людини. Головне будьте собою й не надто ідеалізуйте обранця, аби уникнути розчарувань у майбутньому.

ТЕРЕЗИ

Це один із найсприятливіших днів, коли можлива реалізація ваших особистих планів. Стежте за здоров'ям, адже можливе загострення хронічних захворювань.

СКОРПІОНИ

Цього дня вам вдасться залагодити проблеми, пов'язані з нерухомістю. Щоправда, це може виснажити вас, тому нічого окрім цих справ не плануйте.

СТРІЛЬЦІ

Ймовірно, саме зараз керівники зможуть оцінити ваші зусилля та гідно винагородити вас.

КОЗОРОГИ

Можливе вигідне знайомство або несподіваний збіг обставин, який позитивно позначиться на розвитку справ.

ВОДОЛІЇ

Впевненість у своїх силах та несподіване фінансове підґрунтя, дозволять вам заволодіти ситуацією та диктувати свої умови. Але не всім.

РИБИ

Ви почуватиметеся самотніми й відчуватимете неймовірну тугу за минулим. Зорі застерігають: як би сумно вам не було – до колишніх стосунків повертатися не варто.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень