Життя перевернеться: 3 знаки Зодіаку, яким пощастить у вересні

Розслабтеся, і отримуйте задоволення

Лише трьом знакам Зодіаку неймовірно пощастить у перший місяць осені. У вересні для них настане «біла смуга».

СКОРПІОНИ

Ви – воістину головний щасливчик цього місяця! Вас чекає вірність і пристрасть у любовному житті та хороші стосунки з партнером.

А от самотні Скорпіони повинні витратити час, щоб зрозуміти себе, перш ніж вони зможуть почати нові стосунки. Перспективи здоров’я для представників Скорпіона – чудові.

КОЗОРОГИ

Астрологічні прогнози на вересень показують, що ваше подружнє життя складеться неймовірно завдяки чудовому взаєморозумінню і теплим стосункам із вашою другою половинкою.

А завдяки своїй наполегливій праці та цілеспрямованості ви неабияк просунетеся у кар’єрі.

РИБИ

Ваше любовне життя цього місяця процвітатиме, оскільки ви добре усвідомите своє кохання. Зі здоров’ям у вересні теж буде все гаразд.

А самотні жінки-Риби до кінця місяця знайдуть кохання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень