Шанс – Стрільцям, покращення фінансового становища – Рибам: гороскоп на 17 серпня

А ще цього дня буде чимало романтики

ОВНИ

Ви опинитеся у центрі уваги. Схоже, почнуть здійснюватися давні плани. Будьте уважними до своїх коханих, бо є ризик серйозного конфлікту.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня можете розраховувати на підтримку вищих сил і покровителів. Ви будете напрочуд везучими й без особливих зусиль зможете вирішити чимало питань, а також домогтися симпатії людини, яка вас цікавить.

БЛИЗНЯТА

Існує велика ймовірність романтичних пригод. Однак, вони будуть нетривалими. Сни можуть бути пророчими.

РАКИ

Можливі стресові ситуації, які заберуть у вас багато сил та енергії. Друга половина дня сприятлива для оформлення документів, звернення до начальства та органів влади.

ЛЕВИ

Зорі пророкують вам романтичне побачення. А от на роботі можлива неприємна зустріч або звістка, яка не найкращим чином позначиться на вашій кар’єрі.

ДІВИ

Зараз будь-яка справа вимагатиме від вас максимуму зусиль. В особистих стосунках відкиньте сумніви.

ТЕРЕЗИ

Для реалізації задумів вам необхідно усамітнитися. Не завадить і допомога впливових осіб. Намагайтеся більше часу приділити рідним, а особливо – дітям.

СКОРПІОНИ

Зараз вам потрібно бути особливо уважними, адже можливі підступи ворогів. Навіть якщо отримаєте дуже привабливу пропозицію від перевірених людей, то візьміть час на роздуми.

СТРІЛЬЦІ

Вас чекає один із найсприятливіших днів, коли деякі ваші мрії можуть стати дійсністю. Не впустіть шанс, який дасть вам сьогодні доля.

КОЗОРОГИ

У професійній сфері вас чекає успіх, проте зірки застерігають від прагнення виділитися чи наполягати на своїй думці. Можливі любовні розчарування.

ВОДОЛІЇ

Підвищена працездатність та нестандартний підхід до вирішення проблем дадуть свої плоди й ви зможете укласти дуже вигідну угоду.  

РИБИ

Це буде один із днів, відзначених гармонією та справедливістю. Несподівана зустріч призведе до покращення фінансового становища. Вам пощастить вирішити й деякі проблеми в особистому житті. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень