Несподіванка від близької людини – Водоліям, нестабільність у стосунках – Ракам: гороскоп на 13 серпня

А Дівам варто забути про відвертість

ОВНИ

Зарозумілість і прагнення перебувати поруч лише з впливовими особами може відвернути від вас близьких людей. Намагайтеся і їм вділити трохи часу.

ТЕЛЬЦІ

Збіг обставин сприятливо позначиться на особистих стосунках. Зараз життя може заграти зовсім іншими барвами.

БЛИЗНЯТА

День буде насичений цікавими подіями. Ви зможете досягти успіху лише реально оцінивши свої можливості. Зорі застерігають вас від активних фізичних навантажень.

РАКИ

Ви відчуєте нестабільність у стосунках. Намагайтеся подолати прагнення керувати, бо надлишок вашої внутрішньої енергії може злякати коханих. 

ЛЕВИ

День обіцяє спокій та рівновагу. Хоча не виключені невеликі розбіжності, які вирішаться на вашу користь. 

ДІВИ

Невміння розслабитися може призвести до погіршення самопочуття. У розмовах постарайтеся уникати надмірної відвертості.

ТЕРЕЗИ

Намагайтеся не занурюватися повністю у свої переживання – залиште місце для спілкування.  Проведіть день у спокійній сімейній обстановці. 

СКОРПІОНИ

Турботи цього дня будуть пов'язані з рішучими діями. Не бійтеся зіткнень чи проблем, пов'язаних із непорядністю партнера – ви зможете досить ясно й чітко розібратися в ситуації і знайти правильне рішення. 

СТРІЛЬЦІ

Будьте обережними, адже зараз не виключені конфліктні ситуації, які можуть мати непередбачувані наслідки. 

КОЗОРОГИ

Ймовірні ускладнення у відносинах із друзями, розчарування в особистому житті. Однак не потрібно концентруватися лише на проблемах – незабаром усе владнається. 

ВОДОЛІЇ

Усі ваші зусилля будуть марними, тому зорі не радять братися за важливі справи. Не виключено, що хтось з вашого близького оточення розкриється з несподіваного боку.

РИБИ

Цього дня не можна відмовляти у проханнях, виявляти жадібність та егоїзм. Не бійтеся жертвувати, радити та прислухатися до порад. Не виключено, що доведеться відновити дружбу з тими, з ким стосунки не складалися раніше. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень