Заздрощі – Овнам, важчі гаманці – Близнятам: гороскоп на 9 серпня

А Водоліїв чекатиме успіх з першої спроби

ОВНИ

Можливі ревнощі та заздрість з боку колег. Цей день краще провести наодинці, щоб уникнути конфліктів.

ТЕЛЬЦІ

Це буде день прогресу та розвитку. Причому, позитивні зрушення будуть спостерігатися практично в усіх сферах життя.

БЛИЗНЯТА

Цей день підходить для реалізації найсміливіших задумів. Можливе збільшення прибутків.

РАКИ

Вас може чекати випробування й багато чого буде залежати від того, як ви з ним впораєтеся. Не звертайтеся за допомогою до тих, кому не дуже довіряєте, і не зв'язуйте себе обіцянками, оскільки є ризик їх не виконати.

ЛЕВИ

Ваш емоційний фон буде не надто стійким, тому потрібно себе контролювати. Важливі справи краще перенести.

ДІВИ

Ви відчуєте прилив енергії, тому не втрачайте дорогоцінного часу, а займіться вирішенням питань, які здавалися вам складними.

ТЕРЕЗИ

Не звертайте уваги на дрібні неприємності – мине зовсім небагато часу й усе владнається. Особисті стосунки порадують відвертістю і теплотою.

СКОРПІОНИ

Намагайтеся правильно оцінити ситуацію і переконати оточуючих у своїй правоті. Але не будьте надто наполегливими - винахідливість і тактовність швидше приведуть вас до потрібного результату.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня частина неприємностей зникне без вашого втручання, тому не гарячкуйте. Не давайте собі обіцянок, бо це суттєво обмежить вашу свободу.

КОЗОРОГИ

У відносинах з близькими можуть виникнути труднощі. Добре думайте, перш ніж щось робити, оскільки виправити помилки буде дуже важко.

ВОДОЛІЇ

Ви перебуватимете у піднесеному настрої і все вам вдаватиметься з першої спроби. Навіть спонтанні рішення виявляться правильними.

РИБИ

Прислухайтеся до порад. Найімовірніше, ви заплуталися у якійсь неоднозначній ситуації і вам краще запитати думку у більш досвідчених людей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень