Крутять чоловіками, як хочуть: Астрологи назвали найбільш домінантних жінок за знаком Зодіаку

Чоловікам варто бути обережними з ними

ОВНИ

Представниці цього знака Зодіаку мають найвищий ступінь домінування. Таким жінкам не подобається рутина та монотонність, вони ніколи не залишаються в тіні та завжди беруть ситуацію у свої руки. Жінки-Овни досить хоробрі й вони дозволяють собі зробити те, на що іншим не вистачає сміливості.  

ЛЕВИ

Такі жінки є природженими лідерами й часто домінують у своєму колі спілкування. Вони легко справляються з життєвими проблемами й здатні по-справжньому кохати лише раз у житті. Вони можуть бути сильними, агресивними, зарозумілими, вважають себе найкращими та не думають про почуття партнера. Водночас ці жінки привабливі, харизматичні та мають неймовірну енергетику, що заворожує інших.  

СКОРПІОНИ

Вони неймовірно пристрасні, але злопам’ятні. У коханні Скорпіони домінують, шалено захищають своїх партнерів та, попри всі труднощі, досягають своїх цілей. Вони терпіти не можуть, коли їх контролюють інші, але самі дуже люблять командувати. Ці жінки холоднокровні, адже кар’єра, якій вони присвячують усю себе, цікавить їх більше за кохання.

СТРІЛЬЦІ

Найголовніше для стрільців – це свобода та самореалізація. Саме це й призводить до домінантної ролі у парі. Якщо Стрільцям треба досягти свого, то вони стають дуже владними та щосили контролюють інших. Жінки, народжені під цим знаком, вирізняються своєю загадковістю та особливим впливом на оточення. Вони ніколи не пропустять нагоди помститися та ніколи не забувають погане.

КОЗОРОГИ

Жінки-Козороги можуть бути лагідними та відданими, але якщо ви втратите їх довіру, то ніколи не зможете повернути її назад. Таким жінкам подобається бути відповідальними та керувати у любовних стосунках. Вони мають владу та люблять демонструвати панівну поведінку до інших. Головна сила Козорогів проявляється у наполегливості та стабільності.

Джерело: Joy-pup

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень