Ревнощі – Терезам, погані спогади – Ракам: гороскоп на 3 серпня

А Скорпіони можуть відчути психологічний дискомфорт

ОВНИ

Вам буде нелегко розслабитися. Можливо, доведеться займатися робочими питаннями чи вирішувати особисті проблеми, частину з яких ви самі собі надумаєте.

ТЕЛЬЦІ

Одним з кращих рішень цього дня буде тимчасове усамітнення. Особливо, якщо невдовзі має відбутися важлива зустріч. Це дозволить вам краще підготуватися до неї.

БЛИЗНЯТА

Цього дня є ризик депресії. Пам’ятайте, що ми притягуємо у життя те, про що думаємо, тому думайте про хороше.

РАКИ

Вас мучитиме неприємне переживання. Може згадатися якась прикра невдача або ваш промах. Щоб не захоплюватися самоїдством, придумайте собі план на весь день.

ЛЕВИ

Зорі радять вам утриматися від ініціатив і спостерігати за поведінкою інших людей. Це дасть вам відповіді на багато питань, адже оточуючі можуть показати не найкращі риси своєї натури.

ДІВИ

Вам доведеться змиритися з залежністю від людей чи обставин. Намагайтеся не зациклюватися на цих роздумах, краще подумайте про те, як ви можете змінити ситуацію.

ТЕРЕЗИ

Ви будете надмірно нервовими та підозрілими. Вам постійно здаватиметься, що кохана людина щось від вас приховує. Намагайтеся заспокоїтися – навряд чи у вас є причини для хвилювання та ревнощів.

СКОРПІОНИ

Ви неймовірно гостро реагуватимете на сімейні події та побутові негаразди. Психологічний дискомфорт може бути викликаний невмінням вчасно відпустити проблему або провокаціями рідних.

СТРІЛЬЦІ

Спроба взятися за нову справу чи завести розмову на непросту тему навряд чи дасть бажаний результат. Тому, як би вам цього не хотілося, але з’ясування важливих для вас питань краще відкласти.

КОЗОРОГИ

Вам варто поберегти здоров'я й уникати будь-яких заходів, які могли б йому зашкодити. Перегляньте свій раціон і розпорядок дня. Від фізичних навантажень цього дня краще відмовитися.

ВОДОЛІЇ

Ви будете діяти несподівано, але мудро. Маєте нагоду здивувати людей, які не вірили, що ви можете генерувати хороші ідеї.

РИБИ

Зараз не варто піднімати важливі питання. Навряд чи ваші колеги зможуть прийняти адекватне рішення у той час, коли їхні руки та голови будуть зайняті обробкою рутинних проблем, які вимагають концентрації уваги.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень